2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر باشم ورود ممنوعه؟

خیر. اما اگه راستشو بگید دخترا همچین چیزایی رو تعریف نمی کنن. این تاپیک درواقع یک نوع سوء استفاده ست از اعتماد مردم

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
خیر. اما اگه راستشو بگید دخترا همچین چیزایی رو تعریف نمی کنن. این تاپیک درواقع یک نوع سوء استفاده ست ...

الان اینا ک تعریف کردن آقا هستن همه؟؟ 

بعدشم چرا نباید بگن؟ هر کس یه جور دیگه. یکی درون‌گراس یکی برون‌گرا ربطی ب جنسیت نداره که همه ادما احساس دارن چه مرد چه زن..

الان اینا ک تعریف کردن آقا هستن همه؟؟  بعدشم چرا نباید بگن؟ هر کس یه جور دیگه. یکی درون‌گراس ی ...

ربطی به کسایی که توضیح میدن نداره من شما رو عرض می کنم. یکی میگه خیلی خجالت می کشیدم مادرم ما رو میدید. اونا هم مطمئنا پیش یه پسر تعریف نمی کنن اونم برای خنده. از یوزرنیمتون هم که فکر نمی کنم دنبال چیز مثبت باشید.

آقای به اصطلاح روشن فکر! این چیزها برای مردم ما عادی نیست هنوز حداقل برای خیلیا...

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
ربطی به کسایی که توضیح میدن نداره من شما رو عرض می کنم. یکی میگه خیلی خجالت می کشیدم مادرم ما رو مید ...

برو بابا دیووونه

نیلا نشنیدی؟ 

الان مثلا باید جنسیتمو توصیح بدم تایید کنی شما؟ معلونه خیلی بیکاری 😂😂😂

برو بابا دیووونه  نیلا نشنیدی؟  الان مثلا باید جنسیتمو توصیح بدم تایید کنی شما؟ معلونه خ ...

ربطی نداره. اسم پروفایل منم پوریاست اما دخترم.

شما بیکارید اتفاقا. از موضوع تاپیک مشخصه جناب.