2777
2789

انقد استرس داشتم با اينكه هوا خيلي سرد نبود ولي من تو محضر مدام ميلرزيدم😂

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ههه من انقدخوشحال بودم که بالاخره بهم میرسیم امااسترسم داشتم اخه اخرین شب مجردیم بوددیگ 

آره دقیقا منم به همین خاطر میگم پر استرس 

یک ادم با یک فرهنگ دیگه با یک خانواده دیگه قرار بشه همدم تک تک لحظاتت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک انقد مامانم گفته بود مراقب باش مراقب باش تا یه مدت نمیزاشتم شوهرم بهم دست بزنه بعده چند ماه اوم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
😍😍ببین عشق چه کرده باااهات

😂😂😂😂

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بعد عقد شوهرم رفت دانشگاه بعد ی هفته شام خونشون دعوت بودم

مامانو باباش مارو تنها گذاشتن رفتن خرید

شوهرمم با سه وجب فاصله😁بغلم نشسته بود منم از ترس نگاش نمیکردم.

ی بوس یهویی کرد ک نصفش رسید ب لپم نصف دیگش رفت روی شالم😂😂و تا دو شب تب کردم و بدنم میلرزید

با خودم میگفتم چطور جرئت کرد منو بوس کنه😁

از بس ک من نجیب و خجالتی بودم😉😉

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜
نوش جوون😂😂😂

استارتر خیلی مشکوکی. پسر نیستین شما؟ اینم اسمه؟

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

ماهم که عقد کردیم ..حتی اسمامونوهم با پسوند آقا و خانم وفامیلیمون میگفتیم کلا تا دوهفته منو بدون چادر ندیده بود یه شب اس داد میشه بپرسم بلندی موهات تا کجاس وای نمیدونید چقد دلم براش سوخت😁اولین بوسمونم تو ماشین بود و شب قبلش برا اونم ازم اجازه گرفته بود🤣کلا خیلی پاستوریزه هستیم ما

بعد عقد شوهرم رفت دانشگاه بعد ی هفته شام خونشون دعوت بودم مامانو باباش مارو تنها گذاشتن رفتن خرید ...

عزززیززم فدای نجابتت!!این خاطره هاروکه میخونم دوس دارم دوباره ازدواج کنم