2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست

بیشترتون چشم و گوش بسته این، فردا شوهر می کنین،شیش ماه بعد کاسه چه کنم چه کنم دست می گیرین؟ چرا؟ چون دست احساستون رو میگیرین میرین جلو، دیگه هیچی براتون مهم نیست، واقعا گاهی ادم حقشه هر چی سرش بیاد، وایه همینه که جامعه این همه مردسالاره و زن ها مظلومن چون ساده اید.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چه ربطی داره ۳ دنگ از خونه ی قبلی رو به نام بزننبعد تصنیف اموال هم برای اموالی هست که در آینده به دس ...

خب منم همین رو گفتم🤔🤔

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا👌🏻👌🏻والا من دانشجوی حقوق دیدم اینقدر حواسش جمع بود تازه میخواست یه کاری کنه بعدا مهریه بیوف ...

دختره دهنش بو شیر میده هنوز، داره راهکار میده، خب بابا بذار حداقل دو سال وارد بازارکار بشی چار تا ادم ببینی بعد بیا راهکار بده، سایت شده سایت بچه مچه ها به خدا. همشم این دهه هشتادیا که فکر میکنن عالم دهرن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بیشترتون چشم و گوش بسته این، فردا شوهر می کنین،شیش ماه بعد کاسه چه کنم چه کنم دست می گیرین؟ چرا؟ چون ...

اخه خواهر‌من چرا جبهه میگیری 

کدوم پسر خری میاد خونشو اول کاری میزنه به اسم زنه 

نمیکنن که

پدر ایشون عمدا یه شرطی که گزاشته که بهم بخوره

بیشترتون چشم و گوش بسته این، فردا شوهر می کنین،شیش ماه بعد کاسه چه کنم چه کنم دست می گیرین؟ چرا؟ چون ...

ما چشم گوشمون بسته نیست عزیزم شما خیلی چشم و گوشت بازه و به همه چی شک داری

الان مهریه چه ربطی به مرد سالاری داره؟🤣🤣🤣🤣

این حرفی که پدرشون زده کاملا به نفع دخترشونه هیچ مرد سالاریم توش نیست😐😐😐

تعین مهریه بی برو برگرد یه مسئله کاملا مرد سالارانه هستش هنوز اینو نمیدونی؟🤣

شما خودت جای اون پسر بودی قبول میکردی تنها داریاییت که مسلما خیلی واسش زحمت کشیدی اونم تو این دوره بزنی به نام کسی که هیچ تضمینی نیست ۲ سال دیگه چی بشه؟ ازدواج یه هندونه در بسته هم واسه دختر هم واسه پسر پس حرفای بی پایه و اساس و غیر منطقی نزنیم

من کاری به شخص این خانوم ندارم ایشالا که با هرکسی ازدواج میکنه بی نهایت خوشبخت و پایدار باشه و اصلا یک ثانیه هم به جدایی و این چیزا فکر نکنه ولی در کل آدم باید همه جوانب رو در نظر بگیره یکمم از دید اون آقا منطقی به ماجرا فکر کن فک کن داداش خودت باشه اصلا

کاش میشد بشی🖤💔
اخه خواهر‌من چرا جبهه میگیری کدوم پسر خری میاد خونشو اول کاری میزنه به اسم زنه نمیکنن کهپدر ایشون عم ...

کاری به این خانم ندارم دیدگاه بیشتر زنای نی نی سایت رو دارم میگم، خیلی ساده و چشم و گوش بسته هستن، به راحتی به طرفشون اعتماد می کنن. 

عزیزم می‌خوام هیچوقت دیدگاهم عوض نشه که با یه شغل شخصیت طرف رو بشناسم .

با شغل نمیشه کسی رو شناخت

ولی کسی که شما حتی باهاش دوستی چند سال و نامزد میکنی 

بعداز ۲۰سال توی زندگی اخلاقش تغییر میکنه 

ممکنه به هر بهانه ای، خیانت یا یا دستور خانوادش و یا هرچیز دیگه ای احساس کنه منافعش درخطره و تبدیل به دشمنت بشه

اول ازدواج همه عاشق همن 

ولی وقتی میخوان طلاق بگیرن دیگه این حرفا صدق نمیکنه

و کسی که وکیل باشه به راحتی میتونه ازت سواستفاده کنه

من مورد دیدم دانشجو حقوق بوده ولی بدون اینکه دختر  متوجه بشه داشته یه کاری میکرده بعدا مهریه بیوفته گردن دختر و دختر خسارت بده

تعین مهریه بی برو برگرد یه مسئله کاملا مرد سالارانه هستش هنوز اینو نمیدونی؟🤣شما خودت جای اون پسر بو ...

منطقی میگی والا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آقاااا این همه سو‌ظن نسبت به وکلا برای چیه😂🤣حس بدی پیدا کردم به خودم

🤣🤣🤣🤣 سوظن نیست عزیزم بخاطر اینه که وکلا همه قوانین رو میدونن و بجز اون دور زدن قوانین رو هم خوب بلدن😂😂😂😂😂

کاش میشد بشی🖤💔

تحصیلات و منطق پدرتون رو کار ندارم

اما شما که پزشکید چرا؟

چطوریه اون پسر باید بشما اعتماد کنه خونه بنام بزنه سکه بده تا صداقتش معلوم بشه اما شما هیچ تضمینی ندی؟

شاید خانواده اونم میگن خب این اگه بفکر طلاق نیس چرا انقد مهریه میخواد؟

میخوام بگم ازدواج اعتماد دوطرفه هست نمیشه فقط از یطرف انتظار داشت 

اینطور از صحبت های شما برداشت میشه ک شما هنوز خودت دودل هسی در ازدواج و انتخاب این ادم چرا میخواید تو این شک ازدواج کنید؟

با ازدواج قرار چه اتفاق مهمی بیفته ک شکتون برطرف بشه؟

بنظرم جای شرطای سنگین دوره آشناییتون رو بیشتر کنید تا بیشتر باهم آشنا بشید ببینید میگم آشنا نه رابطه عشقی!!!که چشاتون کور بشه

خیانت با کارگریم اتفاق میفته

با پزشکم اتفاق میفته

با وکیل و مهندس و سرباز و ...همع چی اتفاق میفته

محیط بیمارستان و کادر درمانم خیانت خیلییی بالاست

پس شغل دلیلی بر خیانت نیس خود اون شخص درهرلباس و جایگاهی میتونه خیانت کار بشه

حالا به فرضم ک شوهر در آینده خیانت کنه 

شما به عنوان یه پزشک محتاج ۳دانگ خونه اید و اون ۳دانگ خونه تضمینیه که طرف خیانت نکنه یا طلاق نده؟

حتی بخاطر اون ۳ دانگم بترسه طلاق بده در خفا کارشو میکنه پس می بینید ک تضمینی نیس

تعین مهریه بی برو برگرد یه مسئله کاملا مرد سالارانه هستش هنوز اینو نمیدونی؟🤣شما خودت جای اون پسر بو ...

خانم ۱د مرد سالار مهریه توی ایران باید باشه و باید گرفته بشه می دونی چرا؟ چون در بهترین حالت حتی اگه زن قصد گرفتن مهریه رو نداشته باشه و مرد خوب باشه، اومدیم و مرد تصادف کرد و مرد، ارثی که به زن میرسه فقط یک هشتم دارایی های مرده، و بقیش به بقیه میرسه، این فقط یکی از دلایل گرفتن مهریه هست.