2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
با شغل نمیشه کسی رو شناختولی کسی که شما حتی باهاش دوستی چند سال و نامزد میکنی بعداز ۲۰سال توی زندگی ...

آره من حرفت رو قبول دارم 

من عموم وکیله واقعا هم مرد خوبیه ۳۰ سالم هست که ازدواج کردن هیچ اتفاقی هم نیوفتاده واسه زندگیشون 

ربطی به شغل نداره خدایی نکرده بخوان طلاقم بگیرن ایشون هم وکیل میگیرن دیگه قرار نیست اتفاقی بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چشم گوشمون بسته نیست عزیزم شما خیلی چشم و گوشت بازه و به همه چی شک داریالان مهریه چه ربطی به مرد ...

مگه من اسم مرد سالاری اوردم، اصن چرا توی اینقدر پیگیری؟ من که وظیفم نیست به تو اموزش بدم، روزگار خودش درست میده، ولم کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب پس بره به درک😂

قطعا این کارو میکنه من خودم برادر دم ازدواج دارم شرط سنگین گزاشتنی قبول نمی کنه 

خیلی ببخشید میگه مگه قحطی دختره 

اخر سرم رفت ی۶ دختر با مهریه ۱۰۰ تا سکه گرفت اونم میگفت زیاده و فلانه 

میگم پدر ایشون خواسته محترمانه بگه نه

تحصیلات و منطق پدرتون رو کار ندارماما شما که پزشکید چرا؟چطوریه اون پسر باید بشما اعتماد کنه خونه بنا ...

به عنوان یه انسان ک حق زندگی داره ن کالا ک خرید و فروش بشه با مهریه

بنظرم

حق طلاق

حق سکونت

حق حضانت

حق خروج از کشور

حق تحصیل و شغل

حق تنصیف اموال

رو میگم ادم باید بگیره

خب داری حرف ما رو میزنی دیگه😐

نه من حرف شما رو نمیزنم چون من با نظر پدر ایشون مخالفم و به نظرم یه احمق چنین شرطی رو میپذیره من اگر جای لین اقا بودم مجنون ایشونم بودم دوتا پا داشتم دوتا پا دیگم قرض میگرفتم و فرار میکردم

ولی شما با حرفای غیر منطقی پدر ایشون موافقی که مسلما هر عاقلی قبول نمیکنه چه آدم خوبی باشه در آینده چه نباشه

کاش میشد بشی🖤💔
نه من حرف شما رو نمیزنم چون من با نظر پدر ایشون مخالفم و به نظرم یه احمق چنین شرطی رو میپذیره من اگر ...

من گفتم حرف های پدر ایشون قطعا به نفع خانومه نه که دخترشو بفروشه........

بعدشم از صبح دارم میگم اون پسر عمرا قبول کنه مگه دیوانستتتتت

شما گفتی دخترشو میفروشه من گفتم نه ایشون به نفع دخترش حرف زده ولی اون آقا عمرا قبول کنه😐😐😐😐😐

خانم ۱د مرد سالار مهریه توی ایران باید باشه و باید گرفته بشه می دونی چرا؟ چون در بهترین حالت حتی اگه ...

خب عزیرم چرا یکم منطقی فک نمیکنی به ماجرا؟ بله منم موافق با مهریه در ایران هستم نگفتمم کلا نباشه ولی چرا باید باشه؟ واقعا مسئله به این راحتی رو متوجه نیستی؟ چون جامعه ایران یه جامعه کاملا مردسالارانس قوانین ما کاملا بر اساس مسائل مردسالارانه تعیین شده اینو همه میدونن

ولی کار پدر ایشون مهریه نیست کار پدر ایشون قیمت گذاری روی دخترشه مهریه ۲۵۰ سکه هست و جدای از اون به اون پسر قراره بگه خوته رو بزن به نام دخترم که مسلما اون آقا اگر منطقی و عاقل باشه قبول نمیکنه

کاش میشد بشی🖤💔
تاپیکت رو بخون متوجه میشی تو کی باشی که بخوام پیگیرت باشم دیگه ریپ نزن احمق .

احمق تویی که دهنت بوی شیر میده میای راهکار میدی، بدبخت بیسواد مگه تو چند سالته؟ که با خودتو قاطی بزرگترا می کنی؟ حرف دهنتو بفهم بیشعور بی ادب، شماها دماغتونم نمیتونین بکشین بالا بعد میان شر و ور می گین، توی همین درث خوندن روزمرتون موندین انتظار عقل به هم زدن دارین؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بابام از اینده میترسهبه واسطه شغل نامزدممیگه اگه به فکر طلاق نباشه، چه فرقی داره خونه به اسم تو باشه ...

یعنی شما با این تحصیلات و شان اجتماعی محتاج ۳ دانگ خانه اید ک اگه طلاق داد بی پناه نشید؟

یا فکر می کنید ک اون ۳ دانگ خونه باعث میشه بترسه و دست به خیانت و طلاق نزنه؟

گیرم طلاق نده ولی درباطن خیانت کنه برای شما ظاهر قضیه مهم یا بطن زندگیتون؟

من معتقدم آدمی ک میخواد بره میره بزورم نگهش داری تو قفسش کنی غل و زنجیر کنی ذهن و قلبشو نمیتونی غل و زنجیر کنی ک!!!!

دوست داشتن و موندن زوری براتون چه ارزشی داره؟

ما چشم گوشمون بسته نیست عزیزم شما خیلی چشم و گوشت بازه و به همه چی شک داریالان مهریه چه ربطی به مرد ...

خیلی ربط داره 

مهریه پشتوانه ی زنه که مرد نتونه هر رفتاری دلش خواست انجام بده هر وقت دلش خواست بره، خیانت کنه، پشت مادرش در بیاد، اذیت کنه و ...

من گفتم حرف های پدر ایشون قطعا به نفع خانومه نه که دخترشو بفروشه........بعدشم از صبح دارم میگم اون پ ...

عزیزم این نفع دخترش نیست بخدا که نیست این فقط زیر سوال بردن دخترشه وقتی به قول شما اگر جای اون باشی فرار میکنی یعنی چی؟ خب یعنی اینکه واااای اینا از الان دارن با اموال من نقشه ها میکشن خب این توهینه به این دختر

نیت پدرش بد نیست ولی داره اشتباه عملیش میکنه دهره دخترشو میبره زیر سوال

کاش میشد بشی🖤💔