2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19319 بازدید | 344 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باادب نیستم ولی ادعا هم ندارم مثلا خواستی موشکافانه نظر بدی؟ برای منی که زندگیم رو هواست نظرات افراد ...

چطور قضاوت میکنی؟؟چرااینقدر بدبینی؟؟مگه من دکترم خواستم بدونم وبعدش کمکت کنم واقعا متاسفم برات

خدا بزرگه صبور باش تا چیزی ندیدی اقدام نکن

فک نمیکنم بتونم موفق باشم . شوهرم میتونست حساسیت منو کم کنه ولی کار خودشو میکنه منم نمیتونم بیش تر از این از هم بپاشم . برام دعا کن راحت جدا بشم . واقعا دلم برای حال خوب تنگ شده 

فک نمیکنم بتونم موفق باشم . شوهرم میتونست حساسیت منو کم کنه ولی کار خودشو میکنه منم نمیتونم بیش تر ا ...

قربونت برم ان شاءالله که به زودی زود حاله دلت خوب بشه 

و به حق این شب عزیز هر چی صلاحت هس همون بشه 

یا شوهرت به حرفت بیاد یا خودت حساسیتت رو کمتر کنی واگه نشد هیچ جوره  اخرین راه همونی ک گفتی باشه 

توکلت بخدا 

خدایا شکرت🙏

عصبانی شدن نداره..باید شرایط خودتو بسنجی من بودم اصلا نمیذاشتم سراغ خوندن این رشته بره چون برام قابل تحمل نیست.. ..بعد اینکه  این زخم زبان نیست این حقیقت هست چرا باید نظر دیگران مهم باشه برات یعنی اگه همه بگن اوکی قابل تحمل هست شما تحمل میکنی؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم