2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست
استارتر جان توصیه ی نهایی من ب شما برو پیش مشاور اگه هنوز اذیت بودی اون موقع دیگه ببین چیکار میکنی

هزار نفر منو ارشاد کردن عزیزم نمیتونم واقعا دارم میترسم از حال بد سه ماهه از ته دل نخندیدم

اگه عاشقش بود به خاطر اسی شغلشو یا تغییر میداد حالا یه فکری میکرد

وا این حرفا چیه 

خب اگه دوسش نداشت اینهمه اون میگه طلاق رو هوا میزد پیشنهادشو

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من وقتی دارم از دورن میپاشم چرا باید اونو خوش حال کنم ؟ مگه عذاب کشیدن من برای اون مهمه؟

گور بابای کل مردا 

من میگم خودت شاد باشی و بچت 

وگرن اون ک میره با همکاراش شاده مثل بقیه مردا 

من دیگه چیزی نمیگم عزیزم 

خوشبخت و پایدار باشی  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دقیقا . دکترت زن بود؟

آقا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اسی جان کنار بیا برو مشاور شاد باش سعی کن اول بعد برو سراغ راه اخر ک طلاقهتوروخدا طلاق نگیر باور کن ...

به ازدواج دوم فک نمیکنم چون دوتا دختر دارم از اولی خیری ندیدم که تو دومی دنبالش بگردم برن گم شن همشون

خب میتونی به شوهرت بگی عمل انجام نده یعنی مطب بزنه فقط دارو و ازمایش و سونو بنویسه برا بیمار فقط ویز ...

عزمزمه خیلی ازش خواستم گفتم عمل زن انجام نده براس مهم نیست کار خودشو میکنه

کی میگه بیهوشه . این جا اسپایناله . عجیبه برام نه برای شما راحته

بله اسپایناله ولی خود من بیهوشی گرفتم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
به ازدواج دوم فک نمیکنم چون دوتا دختر دارم از اولی خیری ندیدم که تو دومی دنبالش بگردم برن گم شن همشو ...

باشه عزیزم 

ببخش  اگه ناراحتت کردم 

خواهرانه خاستم کمک کنم 

موفق باشی