2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19316 بازدید | 344 پست
خب سنگ کلیه که معاینه واژن نداره😂

من هیچ جای این تاپیک نگفتم معاینه داره گفتم عملشون به اسم tul هست و اون جا  از طریق مجرا بابد دستگاه رو وارد کنن تا سنگ زو بشکنن .  چقدر با اعتماد به نفس حرف میزنی اما سعی کن به جای این زبون درازی ها اطلاعاتت رو بالا ببری از یه موضوع بعد نظر بدی چون برای خودت زشته 

کم ببافخودت میگی منم دکترم دکتر ادبیاتش انقدد چیپه؟؟؟؟؟؟؟برو بخونه بچه ۱۴ ساله

حالمو برات از خدا آروز میکنم .  کجای تاپیک گفتم دکترم ؟ حالا شما توضیح بده سنگ حالب رو از کجا درمیارن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالمو برات از خدا آروز میکنم . کجای تاپیک گفتم دکترم ؟ حالا شما توضیح بده سنگ حالب رو از کجا درمیار ...

از شکم ادم دروغگو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
پس برو استراحت کن که حسابی شکمت درد میکنه. الهی به دردم گرفتار بشی به حق فاطمه زهرا . به خدا و فاطم ...

برو بابا 

حالت خیلی بده 

یه لیوان اب سرد بخور بعد بخواب😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
میگم که الهی دردمو با تمام وجودت بکشی . تو تاپیک های دیگه هم دیدم کلا بیماری بخدا

همین که تو سالمی کافیه

من دردتو نمیکشم چون قبل اینکه ببافم موضوع رو یه گوگل میکنم😂😂😂😂😂

کلا تو تاپیک های دیگه هم همین طوره . مشکل داره بنده خدا . آخرشم ضایع شدا ولی از رو نمیره

ول کن عزیزم خودتواذیت نکن همیشه وهمه جاهمچین کسایی هستن که توهرشرایطی همه چیوبه مسخره میگیرن

همین که تو سالمی کافیهمن دردتو نمیکشم چون قبل اینکه ببافم موضوع رو یه گوگل میکنم😂😂😂😂😂

پس دیگه خیلی بی سوادی که از روی گوگل هم  خوندی و سرچ کردی ولی بازم جاهل و بدون فهم و شعوری . گم  شو بیرون از تاپیک  من عقده ای روانی.  

همین که تو سالمی کافیهمن دردتو نمیکشم چون قبل اینکه ببافم موضوع رو یه گوگل میکنم😂😂😂😂😂

عزیزم قضاوت نکن فکرنمیکم یکی انقدبیکارباشه که بخواد ازظهرتاحالابیست سی صفحه جلورفته وقت بزاره براتاپیک

غصه داره اسی نمک به زخمش نپاش عزیز

پس دیگه خیلی بی سوادی که از روی گوگل هم خوندی و سرچ کردی ولی بازم جاهل و بدون فهم و شعوری . گم شو ...

@niniyar_5  

@niniyar_2  

اینا رو از سایت جمع نمیکنید؟