2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست
چه کسی بهتر از شوهرم میتونست کمکم کنه ؟ میتونست عمل زن انجام نده منم مشکلم حل میشد ‌ . چرا من همیشه ...

درسته اگه امکانش هست خانوما رو معاینه و عمل نکنه 

حققققققق داری کافیه یه خوشگل ببینه و اونم بدش نیاد ،

بازم سخت بگیر بهش شاید گوش داد 

اسی خودش شاغله بعدم چرا باید ازدواج کنه خودش اقای خودش میشه چون شوهرش هم دروغ گفته هم حاضر نیست شغلش ...

افرین دقیقا.  چرا وقتی عامل ناراحتی منه براش بگم و بخندم و جو خونه رو شاد کنم ؟ من که دارم سختی میکشم نهایتش یه سال سختی طلاقه بعدش آرامش دارم بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا دروغ گفته من نگفتم ک محتاج پول شوهره اسی ما هممون زنیم .اثلا زن و مرد نداره انسان ب همدم همصحبت ...

اره عزیزم معلومه که سخته طلاق حداقل تا یک سال اما بعد از اون تکلیفت با خودت معلومه من باید تا زمانی که زن این آقا هستم حرص بخورم و زندگی برام زهر باشه ‌ مگه تو زندگی مشترک خوشحالم ؟

شمااگه عاشق بودین این حرف منفور طلاقو وسط نمیکشیدی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چرا قبول نمیکنه فقط مرد ببینه؟ یعنی سطح درآمدش میکشه پایین ؟برای اون کار پزشک خانم نیست؟ اگر هست خان ...

عزمزمه ما تو کشور فقط ۴۰ اورولوژیست زن داریم کلا . زنا هم دیگه مجبورن برن پیش مرد . نه شوهر من میتونست واقعا راه بیاد چون ۸۰ درصد بیماران مردن اما نمیدونم چرا اذیتم میکنه

من با یکی دیگه از کاربران بودم عزیزم ولی خدایی آدم اینهمه درس خونده عشق چیه این وسط

منم خوندم خیلی هم خوندم اما سه سال نرفتم سرکار تا بچه هاشو نگه دارم صبر کردم تا درس بخونه تخصص بگیره منم به اندازه ایشون درس خوندم و سختی کشیدم اما خیلی جاها کوتاه اومدم  اگه کار کرده بودم محتاج خرجی ایشون نبودم