2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19318 بازدید | 344 پست
عزیزم دکتر عمومی هم شاید لازم بشه معاینه کنه نواحی خصوصی رو.شما حساس شدی و به نظرم توی این وضعیت که ...

عزمزمه بله پزشک عمومی گاهی مجبوره اما مثلا سالی یکی دو بار جدی ميگما.  نهایتا یه آقا با  شک به توران میاد باید معاینه بشه اما این مسایله روتین کار شوهرم شده توروخدا قبول کنید اصلا قضیه فرق داره . حتی من به این فکر کردم که به جراح ممکنه سینه یه زن رو عمل کنه ولی بازم برام قابل تحمل تر از کار همسرم بود . لطفا پوزیشن لیتوتومی رو سرچ کن . شوهرم من داره روزی چند تا زن با این پوزیشن میبینه بزای شما شاید  اوکی باشه ولی من نمیتونم قبول کنم 

چقدر ملت ساده هستن . اخه یکی نیست بگه بابا برید سرچ‌کنید ببینید اورولوژیست چی هست اصلا .... اورولوژیست مربوط میشه به اقایان فقط .......... نه خانم ها ... شاید بیمار خانم داشته باشن ولی اکثر مریض هاشون اقا هستن ناباروری اقایان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تاپیکو‌نخوندم ولی تاپیک قبلی یادمهببین عزیزم کاملا حق داری منم شوهرم کارش طوری بود که کاملا م ...

خب عشقم شما تازه از یه مکالمه ناراحت شدی من خودم کارم طوریه که  با هزار تا مرد سر و کار دارم پس باز با این که شوهرم معاینه روتین بکنه حرف بزنه با پرسنل در حد معمول بگه و بخنده مشکلی ندارممم چون محیط کار ما اینه اما واقعا این موضوع از توان جسمی و روحی من پذیرشش خارجه دوستم . الان منم از شوهرم سرد شدم  همه جوره . واقعا به خاطر بچه هام تو این زندگی هستم . خیلی خستم

چقدر ملت ساده هستن . اخه یکی نیست بگه بابا برید سرچ‌کنید ببینید اورولوژیست چی هست اصلا .... اورولوژی ...

این از اون حرفا بود

منو همین چند ماه پیش باردار بودم دکتر زنانم فرستاد پیش اورولوژیست اتفاقا اقا هم بود

چقدر ملت ساده هستن . اخه یکی نیست بگه بابا برید سرچ‌کنید ببینید اورولوژیست چی هست اصلا .... اورولوژی ...

اخی  دیگه با دیدن شما درد خودم یادم رفت توروخدا جا این چرت و پرتا که میگی بزن تو اینترنت ببین اصلا کار اورولوژیست چیه و آیا سنگ فقط مال مرده؟ برو بزن عمل tul در خانم ها . حالا به نظرم ساده بودن خیلی بهتر از جاهل و احمق بودنه . سریع از تاپیک من برو بیرون. تو دیگه از کجا اومدی از کدوم قرن هنوز زنده موندی

فقط ناباوری آقایان؟ خخخخخ تحصیلاتت چیه خداییش؟ اورولوژی یعنی سنگ حالب کلیه مثانه . بزرگی پروستات . کنسر ها و بدخیمی های مجاری . تنگی مجاری . سنگ و تنگی مجاری مال هر د جنسه . هیدروسل واریکوسل بیضه نزول نکرده . اینا رو برو بخون سرچ کن زشته براتبخدا یکم سطح سوادت بره بالا 

اخی دیگه با دیدن شما درد خودم یادم رفت توروخدا جا این چرت و پرتا که میگی بزن تو اینترنت ببین اصلا ک ...

وقتی چرت و پرت ها و عقده هات رو میریزی بیرون و یه ملت سادا باور میکنن . و وقتی یکی میاد حرفی میزنه که این چرندیاتت رو ببر خونه ی عمت ... اون موقع ست که بدت میاد. عقده ای خاک بر سر ....فکر کردی مردم خرن .... برو گمشو بابا 😁😁😁😁😁

خب عشقم شما تازه از یه مکالمه ناراحت شدی من خودم کارم طوریه که با هزار تا مرد سر و کار دارم پس باز ...

اتفاقا یه بار شوهرم گفت فکر کن من از همون جراحهای زیبایی مرد هستم که همه میان سینه و باسنشونو عمل میکنم جای زنای اونا باشی چی

من عقیدم اینه اونا براشون طبیعیه و مراجعینشون به چشم پزشک نگاه میکنن همسر من درامدی چند برابر جراحها داره و اوناییکه باهاش سروکار دارن و سبک بازی درمیارن دقیقا دنبال پول گرفتنن

حتی  بعنوان مثال نماینده شارژ کپسول بهش مسیج داده بود بیا جمعه کافه ای کوهی جایی بریم صحبت کنیم

بعد شوهرم گفته بود خانم ممنون گفتم که نمیخواییم ما خودمون کسی رو داریم که این کارارو میکنه

گفته بود اونکه به قشنگی من نیست بیا منو دقیق ببین نظرت عوض میشه😵‍💫😵‍💫

بعد شوهرم میگه من اگه ریگی به کفشم بود اینا رو پاک میکردم تو نبینی

نه اصلا هیچ کدوم؛تازه ۲ماهه درکش بالا رفته قبلش خو همش سرش تو گوشی بود ۲ماهه هم شروع کرده جمله گفتن ...

عزمزمه با توجه ب امضات دخالت کردم

منظورت از اینکه همش سرش تو گوشی بود رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

به موقع راه افتاده؟

حرکات کلیشه خاصی نداره؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
اتفاقا یه بار شوهرم گفت فکر کن من از همون جراحهای زیبایی مرد هستم که همه میان سینه و باسنشونو عمل می ...

عزمزمه تو هر حیطه ای این سبک بازیا هست.  همون جراحی هم که میگی اگه چشم پاک نباشه  هیچ وقت این چیزا براش عادی نمیشه . عزیزم من دندون پزشکی میشناسم که خب کارش با دندونه دیگه و خانمش هم پزشک و واقعا چهره زیبایی دارن اما ادن آقا به پشه  ماده هم رحم نمیکنه . ببین هر چیزی به ذات آدم برمیگرده . اینو میدونم منتها در باره خودم نمیتونم با اصل قضیه کنار بیام و  تصمیم به جدایی دارم

عزمزمه تو هر حیطه ای این سبک بازیا هست. همون جراحی هم که میگی اگه چشم پاک نباشه هیچ وقت این چیزا ب ...

خیلی سخته چون شوهرت نمیتونه کاری کنه نمیشه بیمارها رو غربال کرد

الان من خودمو فرستاد پیش اورولوژیست اقا البته من معاینه نشدم ولی نمیتونست بگه بیمار خانم نمیپذیرم

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری🙏

اسی جان چکارکردی؟

ناراحت شدم برات چون واقعاحالتودرک میکنم

ببین شوهرت به هرحال پزشکه ومیخادپیشرفت کنه توکارش وزبان زدبشه قطعا بخاطرهمینه که موافقت نمیکنه باهات که بیمارزن جراحی نکنه

فقط بخاطرپیشرفت وشهرت توکارش مطمئن باش

وچراتورودرک نمیکنه ؟چون خودش حس خاصی نداره نسبت به اون زناتواون حالت

تومیتونی بهترین زندگیروداشته باشی باهمسرت اگه مردخوبیه داخل زندگی و وقت گذاشتن باهات

اگه اخلاقش خوبه براتو و بچه هات خوبه ازهرنظرخوبه بیخیال شو

من ازته ته ته قلبم برکت میکنم 

چون همونطورکه گفتم دیدم وقتی مادرشوهرم پیش شوهرم لخت میشداوایل چقدررررحالم بدمیشدهمش ناامیدبودم فکرمیکردم منومقایسه میکنه بامادرش که بااینکه پیره چقدصاف وسفیدوشفاف کنم موهست تناسلیش درصورتیکه من سیاه بودپرموتیغ تیغی....

اازرابطه هم لذت نمیبردم.حالاشوهرمن کلاسردهم بودهمیشه

شمارابطه جنسی تون چطوره باهمسرت؟چندروز یباردارین؟ شوهرت پیشنهادمیده؟

خیلی سخته چون شوهرت نمیتونه کاری کنه نمیشه بیمارها رو غربال کردالان من خودمو فرستاد پیش اورولوژیست ا ...

اره عزیزم ببین اول میری پیش پزشک تو مطب بعد برات نوبت عمل میزنه اگه لازم باشه  اصلا معاینه تو مطب ندارن مگر آسیب به مجرا باشه که خیلی کمههه . ولی میتونن بیمار خانم رو برای عمل به همکارشون ارجاع بدن اصلا کار سختی نیست 

اسی جان چکارکردی؟ناراحت شدم برات چون واقعاحالتودرک میکنمببین شوهرت به هرحال پزشکه ومیخادپیشرفت کنه ت ...

منم به شدت سرد شدم و هیچ لذتی نمی‌برم اصلا نمیتونم بهش محبت کنم  و محبت ایشون برام اطدت بخش نیست . مشکلی توی روابط نداریم  در ظاهر . خواهرم نمیتونم برای همسرم هم آرزوی موفقیت میکنم اما عزیزم کسی که فقط به فکر کارشه و آب شدن زنش رو نمیبینه ارزش از خودگذشتگی نداره . منم نمیتونم نمیتونم.  نمیتونم . اگرم هنوز باهاش فقط به خاطر بچه هامه و این که پس انداز مالی کافی رو ندارم .  شوهرمم اذیت میکنه من برم میدونم هزار تومن کف دستم نمیذاره بدون بچه هامم نمیتونم زندگی کنم . لعنتی