2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19318 بازدید | 344 پست
چرا برای پسرت؟ اذیتت میکنه؟

نه عزیزم بیچاره اذیت نمیکنه؛داره میشه ۴سال صحبت پیوسته نداره فقط جمله میگ اصلا حروف اضافه استفاده نمیکنه اینو میدونم با گفتار درمان خوب میشه ولی چیزی ک نگرانم میکنه این هست ک حرفامون  رو موقع صحبت کردن گاهی تکرار میکنه یا تک کلمه از توجمله یا کل جمله؛۴.۵روز دیگ میخام ببرم اصفهان مغز واعصاب ببینم چی میگن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما از کجا میدونی تو ذهن شوهرت چی میگذره؟

مرد اگه مشکل اخلاقی داشته باشه بلاخره ی جا خودشو لو میده 

ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه

بعدم عزیزم بنظرم شما میخای از ماها تایید بگیری ک آره برو طلاق بگیر کاری میکنی درسته و فکرت هم درسته 

من بنظرم شما تصمیم ب طلاقت جدیه در حد فکر نیست

ب هرحال من نظرمو گفتم امیدوارم هرچی ب صلاحته همون بشه🤲

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نه ایشون پزشک عمومی بودن بعد از ۵ سال قبول شدن . منم جزئیات کارشون رو نمیدونستم وگرنه نمیذاشتم بره ا ...

وا . اینکه معلومه این دکترها سنگ کلیه که تو مجاری ادرار هست رو با عمل از طریق مجاری ادرار خرد میکنن. 

مرد اگه مشکل اخلاقی داشته باشه بلاخره ی جا خودشو لو میده ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونهبعدم عزیزم بنظرم ...

یه بار برای یکی از کاربرا توضیح دادم هدفم از این تاپیک چیه دوست داشتی بخون که زیاد به ذهنت فشار نیاری . بعدم بله من اگه میدونستم تو ذهن شوهرم چی میگذره راحت نظر میدادم حالا ایشون از کجا معلوم یه جا گند نزنن؟ من جوونی و  انرژیم رو بذارم که شاید ده سال دیگه بخواد گند بزنه؟ !! جالب بود 

وا . اینکه معلومه این دکترها سنگ کلیه که تو مجاری ادرار هست رو با عمل از طریق مجاری ادرار خرد میکنن.

عزمزم مجاری ادراری دقیقا کجاست؟  کدوم سنگ تو مجاری بوده اخه ؟ سنگ نهایتا تو حالبه که من فک میکردم از طریق سنگ شکن یا جراحی باز یا اصلا خود به خودی خارج میشه!!! این عمل رو واقعا اطلاع نداشتم . 

عزمزم مجاری ادراری دقیقا کجاست؟ کدوم سنگ تو مجاری بوده اخه ؟ سنگ نهایتا تو حالبه که من فک میکردم از ...

همون حالب دیگه . ما چند تا از فامیلامون سنگ تو جالب گیر کرد با عمل خرد کرده و شلنگ ریز گذاشتن و دفع شد. 

سابقه تشنج، زایمان زود رس ، ترس از چیزی یا آسیب به ناحیه سر نداشته ؟

نه اصلا هیچ کدوم؛تازه ۲ماهه درکش بالا رفته قبلش خو همش سرش تو گوشی بود ۲ماهه هم شروع کرده جمله گفتن ولی امان ازتکرار

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

اره شما حرف بدی نزدی من خیلی به هم ریختم زود بهم برمیخوره

متوجهم چی میگی 

من اون پوزیشنا رو ک برای عمل بود رو رفتم دیدم

من ب شما هم حق میدم واقعا 

آخه آدم نمیدونه چیکار کنه هم شما حق داری هم آقا مگه میتونه ول کنه برا تخصص دبگه ای بخونه؟ 

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

عزیزم دکتر عمومی هم شاید لازم بشه معاینه کنه نواحی خصوصی رو.شما حساس شدی و به نظرم توی این وضعیت که اینقدر مردم از نداری و بی پولی و بی کاری مینالن شما ناشکری نکن. الان شغلشو ول کنه چیکار کنه ؟بلاخره پزشک همینه دیگه.

من این تاپیکو‌نخوندم ولی تاپیک قبلی یادمه

ببین عزیزم کاملا حق داری منم شوهرم کارش طوری بود که کاملا مرردونه بود بعد چند سال تغییر شاخه داد و سروکارش با خانمها شد

کلی جنگ و دعوا کردیم با اینکه شوهرم جدیه و اهل شوخی و بگو بخند نیست ولی ویسهایی که خانمها بخاطر دوزار تخفیف میدادن گوش میدادم بهم میریختم

ما که چند تا نیرو اوردیم که باهاشون سروکار داشته باشن ولی خب بازم یه وقتایی مسیج میدن

با اونا که ادمن و اهل کار و سرسنگین کار ندارم ولی بعضیا واقعا دم دستی و بی شخصیتن کاریش نمیشه کرد ولی کلا با اینکه درامد و رفاهمون چند برابر شده ولی من نسبت به همسرم خیلیییی سرد شدم حتی دیگه گوشیشم چک نمیکنم برا همین نمیتونم راهنماییت کنم😁

متوجهم چی میگی من اون پوزیشنا رو ک برای عمل بود رو رفتم دیدممن ب شما هم حق میدم واقعا آخه آدم نمیدون ...

ایشون سال اول دانشجویی به من دروغ گفتن چون من می‌پرسیدم مریض خانم نداری؟ میگفت نه و این جا اصلا خانما نمیان و فهمیدم همش دروغ بود اینم نتیجه اعتماد من . عزیزم من به همسرم گفتم بابا این عمل رو نکن این همه مریض این همه عمل چرا گیر دادی به این عمل . ولی گوش نمیده پس شوهرمم مقصره