2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19318 بازدید | 344 پست

بخدااسی برات عادی میشه عادت میکنی

بروپیش مشاور

به نظرم توجراحی زناکه شوهرت داره شرکت کن پیشش بشین انقدبرات عادی میشه ها

باورکن بعدازشش هفت بارعمل عادی میشه برات وحساسیتت ازبین میره 

فکر کن اگه طلاق بگیری چندماه بعدیکی بیادجاتوبگیره کنارشوهرت زنش بشه چی؟حالت چطورمیشه عزیزم؟من فقط میخوام مشکلت حل بشه واقعا

شماچون دوری ازشوهرت همش حین عمل خودخوری میکنی فکرمیکنب الان زل زده به اونجای خوشگله زنه دستشم روشه ورفته توحس

درصورتیکه اگه پیشش باشی میبینی چه چندشه وشرایط حساس که اصلاآدم فکرش حتی دیگه نمیره

باورکن برامادرشوهرم سفیدبودکم موبود لابیاهاش جمع و جور انگارعمل زیبایی هم کرده تپلش کرده خدایی خیلی چیزش نازبود

اولاش که میخواستم براش لگن بزارم احساس میکردم شوهرم بگم ناخودآگاه تحریک میشه یباربعدش اومدپیشم نزدیکی وخیلی تحریک شده بود چون اولین باربودمیدید

طبیعیه 

ولی دیگه عادی شده

شایدزنم زنولخت ببینه یکم ناخودآگاه تحریک شه

شماهم شوهرت باراولش نیست دیگه چشمش عادت کرده

قطعااوایل میدیدتحریک میشدناخودآگاه البته ولی دیگه الان براش عادی شده عزیزم

انقدغصه نخور

اگه بقیه چیزاش خوبه بااین مسئله کم کم کناربیا

بخدااسی برات عادی میشه عادت میکنیبروپیش مشاوربه نظرم توجراحی زناکه شوهرت داره شرکت کن پیشش بشین انقد ...

میدونم ممنونم که مهربونی انگار خالمی آخه مثل خالم حرف میزنی . عزیزم این عمل رو شوهرم میتونه انجام نده ولی میده پس خیلی هم بود و نبود من براش مهم نیست . بعدم ببین  منا نمیتونم واسم سخته وقتی هم جدا بشم که دیگه  برام مهم نیست زن داره یا نه فقط از این عذاب راحت میشم بخدا . مغزم درد میکنه از کار و زندگیم افتادم بقران 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن بتونم جدا بشم و با بچه هام یه زندگی راحت داشته باشم

اسی به خداقسم اگه بدونی چقدمشکلات دارم توزندگیم

شایدهیچوقت ادامه نمیدادی اگه جای  من بودی شوهرم باعشق اومدجلوچهارسال حرف زدیم وبعدبامخالفت خانوادم ازدواج کردم

متولد72هستم دوتابچه دارم بزرگم 9وکوچیکه چهارسالشه

شوهرم بداخلاق وبه شدتتتت عصبیه

مادرش زمین گیرشده

کاردرست حسابی نداره نمیزاره سرکاربرم

البته خونه وماشین داریم 

سرد بی حوصله وافسردست سیگارم...

حالابخاطرسوتفاهمی باپدرم ایناهم بحثش شد وقطع رابطه ایم ولی چکارکنم زندگیموبچه هامودوس دارم

ازطرفی روزی بچه هامم نمیتونم قبول کنم

چون خانوادم  بچه هاموقبولنمیکنن

مجبورم بسازم

اسی به خداقسم اگه بدونی چقدمشکلات دارم توزندگیمشایدهیچوقت ادامه نمیدادی اگه جای من بودی شوهرم باعشق ...

عزیزم خدا ایشالا به هممون کمک کنه اما منم مشکلاتم خیلی زیاده اما هیچ کدوم باعث نشد به جدایی فک کنم . نمونه بارز تاپیک قبلم رو بخون ‌  اما این موضوع واقعا رو محه . میدونم جدایی هم خیلی سخته ولی بعد از یکی دو سال حالم بهتر میشه 

اشاالله حل میشهبازم فکرکنببین زنگیت ارزش جنگیدن داره یانه

یه زندگی باید با توافق و تفاهم دو نفر باشه . صادقانه میگم اگه من و شوهرم جامون عوض میشد به جان بچه هام اون عمل رو انجام نمی‌دادم 

اسی من جات بودم ازلم مادرشوهرم دوبیتی شوهرم وزندگیمومیچسبیدم انقدکه باورم کنه وجذبم بشه

محیط خونروانقدشادمیکردم وبهش حال میدادم که کیف کنه

حالاشوهرمن سرده نباش کمه...

اسی من جات بودم ازلم مادرشوهرم دوبیتی شوهرم وزندگیمومیچسبیدم انقدکه باورم کنه وجذبم بشهمحیط خونروانق ...

عزیزم  این در حالت عادیه وقتی حال خودت خوب نیست وقتی از شوهرت و زندگیت سرد شدی و ازش به شدت دلخوری اصلا دلت میخواد بری پیشش؟  

عزیزم این در حالت عادیه وقتی حال خودت خوب نیست وقتی از شوهرت و زندگیت سرد شدی و ازش به شدت دلخوری ا ...

افرین یادم رفت تایپ کنم میخواستم بگم

چون حالت بده حوصلت نمیکشه ولی خب به خودت برس باورکن که نازی وشوهرت آقاست به کسی چشم بدنداره باوجوداینهمه موقعیتت فقط پیش خانمش میاد ودوست داره

باورکن دوست داره

بعضیانمیتونن به مادرشون بگن بالاچشمت ابروهست دلشوندارن...یاهرچی

ازاون بابت دلگیرنباش

بنظرت واقعادوست داره؟؟