2777
2789

سه بار بچه دار شدم 

یکیش پیشم نیس ولی دوتا دیگه هستن 

یکیش پیش دبستانیه کوچیکه یک سال و هشت ماهشه 

با بچه دار شدن احساس جوونی میکنم مثل یه درخت که بارور میشه میوه میده

بعدم حس میکنم بچه هام بعدها کم جمعیت میشن 

خیلی بچه دوست دارم خییییلی 

ولی با اخلاقیای شوهرم بهش همش بهم میگم نمخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكيش كجاست ؟نيار ديگ بدنت داغون ميشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

خوبه می‌ترسی!!

بعضی زنا تنها سرگرمیشون تولید مثله 

چون وقتی حامله میشن توجه میگیرن از بقیه بیشتر دنبال اون توجه ان

از چند تا زن که بچه زیاد داشتن پرسیدم گفتن‌وقتی حامله میشیم تحویلمون میگیرن برای اون تولید مثل میکنیم 

دیگه خدا داند هدفشون‌واقعا چیه 

اینطور شنیدم  

سرگرمی دیگه ایی نداری ؟

به خاطر سرگرمی نمیگم که 

ما خودمون فقط دو تا خواهریم خیلی کمیم 

الان آبجیم ازدواج نمیکنه مامان بابام تنها میشن 

هیچ کسو نداریم خاله هام از دنیا رفتن مادربزرگم هم رفت با دایی هام رفت و آمد نداریم 

فامیل شوهرم بودن که الان ۱۰ ماهه با اونام قطع رابطه ایم 

میگم بچه هامم تنها میشن 

ولی شوهرم عصبی و بداخلاقه 

به خاطر سرگرمی نمیگم که ما خودمون فقط دو تا خواهریم خیلی کمیم الان آبجیم ازدواج نمیکنه مامان بابام ت ...

والا مادر بزرگم بدنشو داغون کرد شیش تا چهار تاشون مهاجرت کردن نیستن دوتا دیگه هم زیاد نمیان 

با شورهرت

الان‌خیلی از خانواده های پرجمعیت باهم رفتو امد نمیکنن انقدر ادم‌ سمی زیاد شده 

والا مادر بزرگم بدنشو داغون کرد شیش تا چهار تاشون مهاجرت کردن نیستن دوتا دیگه هم زیاد نمیان با شورهر ...

بله اینم هست 

ولی همه میگن یکی دیگه بیار شاید دختر بشه ولی من شوهرمو میشناسم اونم خیلی میگه دختر میخوام 

برگشته میگه خونه به نامت میکنم پول بهت میدم اخلاقمو خوب میکنم یه دختر بیار ولی سر بارداری زایمان های قبلی پدرمو درآورده خونمو تو شیشه کرده نمیخوام تکرار بشه

اگه اخلاق داشت میاوردم خودمم خیلی دوست دارم بچه