2777
2789
عنوان

جهزیه یعنی غصه..

638 بازدید | 60 پست

بچه ها میخام ی موضوعی رو بگم هر کسی با من همدرده بگه شاید من اروم شدم..بچه ها من هروقت جهیزیه میبینم خفه میشم.خانوادم با اینکه دارا بودن برام اشغال ترین چیزها رو خریدن..ی سری وسایل واجب رو هم اصلا ندادن..الان چندسالی داره از زندگیم مبگذره وخودم دارم ی چیرای میخرم اما خانواده همسرم همیشه تحقیر تو چشاشونه البته حق دارن..کیا هم درد من هستن؟،اخه چرا وقتی داشتید ندادید..

شوهرت خونه خریده بود موقع ازدواحتون؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بنظرم تامین وسایل و معاش زندگی بر عهده ی مرده

خانواده دختر هر چی بدن لطف کردن

عزیزم هر چیزی دوست نداری بگو همسرت عوض کنه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس تو بابام کارگر روز مزد با خواهرم نامزد بودم تو ی سال دو تا جهیزیه داد بابام بهترین چیزا داد هیییچ چیز جفتمون کم نداشتیم همه با قرض و وام گرفت..الان به وسیله هام نگاه میکنم داغون میشم چرا بابام سختی کشید واسه وسیله هایی که بعد این همه سال هنوز لازمم نشده😢

خب چرا از اولش نگفتی بهشون چرا قبول کردی آشغال بخری

دوهفته دیگه از دورقمی بودن درمیای به سلامتی خوشبه حالتتت

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بله..

😑به نظرم شما ملاحظه خانواده داشتی اون موقع

خانواده ی من دوتاازعروسامونوهم جهزیه تکمیل دادن هم عروسیوخریدوطلای آنچنانی روش😊

بمن که رسیدن ماشین صفرزیرپاموکه خودم خریده بودموکلادردتووجودشون بودسر۴ماه نشده۸میلیون زیرقیمت فروختن باهمون بقیش اونم مجبورم کردن وسایل توی چشمومثل مبل آنچنانیوفرشوچندتاخورده ریزشداوناروخریدم😢

روزبله برونمم تاجاداشت داشتن میچپوندن به شوهرم که اون بگیره 

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
دوهفته دیگه از دورقمی بودن درمیای به سلامتی خوشبه حالتتت

عزیزمممم😍😍😍😍 البته من میخوام سزارین شم این تاریخ طبیعیه ... چون روز دقیق سزارین رو نمیدونم رو اون تنظیمش نکردم😊

منو دل بریدن از تو؟؟؟چه محال خنده داری☆♡
خانواده ی من دوتاازعروسامونوهم جهزیه تکمیل دادن هم عروسیوخریدوطلای آنچنانی روش😊 بمن که رسیدن ماشین ...

همه رو ب شوهرم گفتن بخره.مبل اصلا معنا نداشت واسه ما..تزینی ک صفر..خیلی غصه دارم

ببین زیاد توجه نکن منم از یه سری وسایلم راضی نبودم ولی بهشون فکر نمیکنم اصلا مادیات و ازذهنم بیرون کردم و توقعاتم و پایین اوردم اصلا برام مهم نیست دیگرانم چه فکری میکنن مهم زندگی خودمه با شوهرم آرامش باشه همه اینا میاد و میره

عزیرم ب حرف من نبود..خودشون خریدن..فک کن بخاری تلفن ماکروفر تستر ندادن.البته اینا مهماشه

مادرمن سراینکه گازنخرن باهمون پول کت شلواردامادیوخریداشوکنن بمن زورمیکردبه صاحب خونت بگوگازرومیزی بذاره براتون هه

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
عزیزمممم😍😍😍😍 البته من میخوام سزارین شم این تاریخ طبیعیه ... چون روز دقیق سزارین رو نمیدونم رو او ...

انشاالله به سلامتی احتمالا از هفته ی 38به بعد به امید خدا سزارینی