بچه ها میخام ی موضوعی رو بگم هر کسی با من همدرده بگه شاید من اروم شدم..بچه ها من هروقت جهیزیه میبینم خفه میشم.خانوادم با اینکه دارا بودن برام اشغال ترین چیزها رو خریدن..ی سری وسایل واجب رو هم اصلا ندادن..الان چندسالی داره از زندگیم مبگذره وخودم دارم ی چیرای میخرم اما خانواده همسرم همیشه تحقیر تو چشاشونه البته حق دارن..کیا هم درد من هستن؟،اخه چرا وقتی داشتید ندادید..
اره گلم اما وقتی تحقیر میشی ک مثلا فلاکس چایی نداری بهت بدیم.یا ابمیوه گیری از خاهرشوهر قرض کنی خوب ...
نکن نگیر صورتتو با سیلی سرخ نگه دار از خانواده خودت بگیر که بفهمن هیچی نگرفتن ولی از خانواده شوهر نگیر
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نکن نگیر صورتتو با سیلی سرخ نگه دار از خانواده خودت بگیر که بفهمن هیچی نگرفتن ولی از خانواده شوهر نگ ...
نگرفتم تا حالا..یک بار مجبووووور شدم گرفتم..البته الان همسرم بهترین مارکو برام گرفته از چیزای ک خاستم.اما خاهرشوهرم هفتاد ملیون جهاز برد باباش بازنشسته بود من با ی بابای میلیونرررررر فقط با وام ازدواج جهاز خریدم
نگرفتم تا حالا..یک بار مجبووووور شدم گرفتم..البته الان همسرم بهترین مارکو برام گرفته از چیزای ک خاست ...
بابای من سراینکه حساب بانکیش کفاف نده یوقت یچیزعروسش کمترنشه سرعروسیشون زمین فروخت۱۰برابرگذاشت روخرجشون فقط چک سفیدامضامیداددست داداشم که برازنش خرج کنه سرنوه شم همینطوریه زمین دیگشوفروخت دادزیردست عروس بعدبرای منه دختر😠😢😢😢