2777
2789
عنوان

جهزیه یعنی غصه..

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست
ببین زیاد توجه نکن منم از یه سری وسایلم راضی نبودم ولی بهشون فکر نمیکنم اصلا مادیات و ازذهنم بیرون ک ...

اره گلم اما وقتی تحقیر میشی ک مثلا فلاکس چایی نداری بهت بدیم.یا ابمیوه گیری از خاهرشوهر قرض کنی خوب ادم دق میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم اما وقتی تحقیر میشی ک مثلا فلاکس چایی نداری بهت بدیم.یا ابمیوه گیری از خاهرشوهر قرض کنی خوب ...

نکن نگیر صورتتو با سیلی سرخ نگه دار از خانواده خودت بگیر که بفهمن هیچی نگرفتن ولی از خانواده شوهر نگیر

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
همه رو ب شوهرم گفتن بخره.مبل اصلا معنا نداشت واسه ما..تزینی ک صفر..خیلی غصه دارم

برامامبل معناداشت چون نصف پولم که میرفت خیالشون راحت میشدبماندچون بزرگم بودتوچشم بودمیگفتن دادیم هه

همه خانوادهامیگن دخترمون گوشت تنمونه زیردست غریبه برای من دوران نامزدیم برعکس بود شوهرم فقط بهم میگفت گوشت تنمی زیردست یمشت نامردفقط بخاطراون بودکه اونهمه زوروتحمل کردم ازحقم خ گذشتم درحق خانوادم اینایچیزکوچیکوپیش پا افتادشه نمیگذرم ازشون نمیگذرم 

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
نکن نگیر صورتتو با سیلی سرخ نگه دار از خانواده خودت بگیر که بفهمن هیچی نگرفتن ولی از خانواده شوهر نگ ...

نگرفتم تا حالا..یک بار مجبووووور شدم گرفتم..البته الان همسرم بهترین مارکو برام گرفته از چیزای ک خاستم.اما  خاهرشوهرم هفتاد ملیون جهاز برد باباش بازنشسته بود من با ی بابای میلیونرررررر فقط با وام ازدواج جهاز خریدم

عزیرم ب حرف من نبود..خودشون خریدن..فک کن بخاری تلفن ماکروفر تستر ندادن.البته اینا مهماشه

والا اينايي كه گفتي اصلا مهم نبوداااا 

بخاريو تلفن و كه شوهرت بايد بده ماكرو و تسترم همچين واجب نيست 

ببخشيدا ولي حس ميكنم شما بي چشم و رويي چقدر توقعت بالاست 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
نگرفتم تا حالا..یک بار مجبووووور شدم گرفتم..البته الان همسرم بهترین مارکو برام گرفته از چیزای ک خاست ...

عجب خانواده شوهره بي فرهنگي داري كه به ديده تحقير ترو نگاه ميكنن 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
همه رو ب شوهرم گفتن بخره.مبل اصلا معنا نداشت واسه ما..تزینی ک صفر..خیلی غصه دارم

والا منم تزئيني نگرفتم!!!!! ماشالا به شماااااا ديگه تزئينيتم مادرت بگيره 

نگرفتم تا حالا..یک بار مجبووووور شدم گرفتم..البته الان همسرم بهترین مارکو برام گرفته از چیزای ک خاست ...

بابای من سراینکه حساب بانکیش کفاف نده یوقت یچیزعروسش کمترنشه سرعروسیشون زمین فروخت۱۰برابرگذاشت روخرجشون فقط چک سفیدامضامیداددست داداشم که برازنش خرج کنه سرنوه شم همینطوریه زمین دیگشوفروخت دادزیردست عروس بعدبرای منه دختر😠😢😢😢

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
عجب خانواده شوهره بي فرهنگي داري كه به ديده تحقير ترو نگاه ميكنن 

تحقررررر خیلیم تحقیر..فک کت مادرشوهرم گف پنکه از کجا اوردی.میخاس بدونه خودم اوردم یا پسرش خریده.زجرهااااا کشیدم‌هرجا نشستن گفتن عروس ما هیچی نیورده.

شوهرت سهمی نداشت تو خرید وسایلا؟خب چند تا وسیله بزرگ با پسره،بیخیال عزیزم کم کم پس انداز کنین بخرین هر چی ندارین

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
تحقررررر خیلیم تحقیر..فک کت مادرشوهرم گف پنکه از کجا اوردی.میخاس بدونه خودم اوردم یا پسرش خریده.زجره ...

خانوادت مشكلي ندارن اونا بيشعورن شما از اونا گله كن نه خانوادتت 

اگه حتي بهت يه چوب كبريتم نميدادن بازم نبايد همچين حرفي بزنن