2777
2789
عنوان

جهزیه یعنی غصه..

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست
عزیزم جهیزیه لطفه مهمایی که کیگی من فکر کردم یخچال و گاز و لحاف تشکن😐

دقيييقا والا ٤ تا تزئينيو تلفن و بخاري ديكه چيه؟؟!!! 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسایی رو‌مبشمناسم که بعدا با پول شوهرت کمی کثری جهیزیه  رو تکمیل کردن بدون اینکه کسی چیزی بفهمه به مادر شوهرت بگو الان دخترا زیر زیرکی با پول شوهرت وسیله میخرن خدارو شکر من هرچی آوردم از خونه بابام بوده

تحقررررر خیلیم تحقیر..فک کت مادرشوهرم گف پنکه از کجا اوردی.میخاس بدونه خودم اوردم یا پسرش خریده.زجره ...

بابا دیگه تزیینی و پنکه و بخاری و... که نباید دختر بگیره،وسایل ضروری فقط،اونم تیکه های بزرگ با پسره،البته اگه فقط ده تومن برات خرج کردن خب واقعا کمه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
شوهرت سهمی نداشت تو خرید وسایلا؟خب چند تا وسیله بزرگ با پسره،بیخیال عزیزم کم کم پس انداز کنین بخرین ...

الان همه چیییی دارم توپم دارم شوهرم خیلی چیزل خرید..من میگم ایکاش میدادن من و زیر منت و نگاه کثیف اینا نمینداختن

دقيييقا والا ٤ تا تزئينيو تلفن و بخاري ديكه چيه؟؟!!! 

مادرم بعد عروسی خیلیا چیرا اورد ب هر بهانه ای ی کادو میداد.اما من‌میگم کاش ی جا میدادن..ک الان خاهرشوهر ایمن‌ با کراهت ب زندگی من‌نگاه نمیکردن.

الان همه چیییی دارم توپم دارم شوهرم خیلی چیزل خرید..من میگم ایکاش میدادن من و زیر منت و نگاه کثیف ای ...

تو رو اعتماد بنفست کار کن،مورد دیدم هیچی نیاورده اما کلاسم گذاشته،کم بوده یا زیاد بالاخره الان همه چی داری،وظیفه دختر نیس حتما جهاز انچنانی بیاره،مخصوصا شما که شوهرت وسعش میرسیده خودش بخره،بیخیال اصلا ناراحتی نداره

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عزیرم ب حرف من نبود..خودشون خریدن..فک کن بخاری تلفن ماکروفر تستر ندادن.البته اینا مهماشه

عزیزم بخاری و تلفن که اغلب با پسره

ماکروفر رو ی عده نمی خرن چون میگن اشعه داره

خداییش اگه برقیهای اصلی رو داشتی اینا در مقابلش حالا خیلی هم مهم نبوده

بعد در ضمن این رسم اشتباهیه که جهیزیه با خانواده دختر هست اون هم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

همیشه به خودت و همسرت بگو که جهیزیه اصلا وظیفه خانوادت نبوده و هر چی دادن لطف کردن

گذشته رو که نمی تونی عوض کنی ...دیدگاهت رو عوض کن که غصه الکی نخوری

ان شاء الله خدا خییییلی بهترش رو به خودتون میده با عشق

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
مادرم بعد عروسی خیلیا چیرا اورد ب هر بهانه ای ی کادو میداد.اما من‌میگم کاش ی جا میدادن..ک الان خاهرش ...

خواهرشوهر کیلو چند؟اصلا بهتر که نخریدی وقتی شوهرت میتونسته بخره خودش