2777
2789
عنوان

شعور مسافرت رفتن با دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 112 پست
آره دقیقا اینکه میگن خانمه دوست نداشت خب نون و ماست میخورد خیلی بی ربطه اومدن مسافرت که بهشون خوش بگ ...

بعد میگن خب همه گشنشون بوده حوصله نداشتن برن یه رستوران دیگه

در صورتی که اصلا لازم نیست همه برن

فقط کافی بود شوهرش میومد زن و بچشو میبرد یه رستوران دیگه

اونا که با اتوبوس سفر نرفتن که همه با هم بخوان حرکت کنن

{ خانم هستم }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اکثریت راصینن تو اینجا غذا بخورننفقط ۱ نفر راضی نیس عقلانیش اینه که اون خانوم میومد!حتی غذا ها ...

اصلا ما میگیم غذای اینجارو دوس نداری اوکی اجازه بده همه غذاشونو بخورن تو مسیر جای بهتری دیدی همه بخاطر تو صبر میکردن که غذای مورد علاقتو سفارش بدی و بخوری چون توام به احترام اونا صبر کردی!!!

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

وقتی اکثریت راصینن تو اینجا غذا بخورننفقط ۱ نفر راضی نیس عقلانیش اینه که اون خانوم میومد!حتی غذا ها ...

اومدن بود داخل وقتی دیده همه از جمله شوهرش توجه نکردن پاشده رفته بیرون که اینجوری ناراحتیش رو به شوهر خودش که انگار خیلی هم نفهم بوده بفهمونه 

اون آقا باید اول واسه زن و بچش فکر غذا میکرد بعد به فکر شکم خودش بود 

دوم اینکه باید بهش اطلاع میدادن میخوان ماهی بخورن اونم می‌تونست سر راه ساندویچی چیزی بگیره بیارن با هم بخورن 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بعد میگن خب همه گشنشون بوده حوصله نداشتن برن یه رستوران دیگهدر صورتی که اصلا لازم نیست همه برنفقط کا ...

میتونست صبر کنه اونا غذاشونو بخورن بعد تو مسیر جای بهتری پیدا کردن برن غذا بگیرن

بعد میگن خب همه گشنشون بوده حوصله نداشتن برن یه رستوران دیگهدر صورتی که اصلا لازم نیست همه برنفقط کا ...

آره دقیقا مشکل از شوهر بیشعورش بوده اونم خواسته اینجوری ناراحتیشو نشون بده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اتفاقا بعضی وقتها جمع رو مخن

من با جاری هام رفتیم شمال

میگفتن تو چادر و ماشین بخوابم

ناهار و شام هم گوجه و سیب زمینی بخوریم

من گفتم اومدیم اینجا که غذای محلی بخوریم

هی میگفتن گرونه و نداریم و...

منم از اون به بعد تنها رفتم

هر چند همسرم همیشه سفر رو کوفتمون میکنه و دوست داره دسته جمعی باشه 

خب خداراشکر همیشه به گردش عزیزم😘❤

قربونت برم

البته خب هممون هنوز بچه دار نشدیم اینم تاثیر داره که جایی میریم بدون اعصاب خوردی برمیگردیم

از طرفی هم ما سه تا خانوم هم سن هستیم بهتر درک میکنیم همو

مگه نخوندین غذا ها دیگه هم داشتکلا خانومه غر غر بودهتو مسافرت دست جمعی نمیشه که یه تعداد برن اون ور ...

خوندم

غذاهای دیگه نداشته فقط بال و کتف داشته که من خودم هرگز نمیخورم

از اون گذشته اصلا گیریم همه غذاها رو هم داشته باشه وقتی زنش گفته من نمیخوام اینجا غذا بخورم اقاهه باید زن و بچشو میبرد یه رستوران دیگه

اجبار که نیست

مگه قرار بوده پیاده برن

یا مگه تا رستوران بعدی چقدر فاصله است

نهایتا یه ربع رانندگی میکرد 

شوهره خیلی نفهم بوده

مسافرت دسته جمعی یعنی تفریحات دسته جمعی نه اینکه برای مسائل خصوصی هم دسته جمعی تصمیم بگیریم

{ خانم هستم }
اومدن بود داخل وقتی دیده همه از جمله شوهرش توجه نکردن پاشده رفته بیرون که اینجوری ناراحتیش رو به شوه ...

والا به نظر من مشکل زنه بوده

و شعور مسافرت نداشته

کلا با دو تا بچه کی مسافرت میره شوهرشم گفته بوده نمیشه با دو تا بچه خودش گفته بریم.

حتی ۱ اتاق کامل در اختیارشون گزاشتن

همگی کمکش میکردن

واقعا زن غرغر بوده 

حالا دقیق نمیشه گف من طبف تعریفا که دیدم نطرمو دادم

اتفاقا بعضی وقتها جمع رو مخنمن با جاری هام رفتیم شمالمیگفتن تو چادر و ماشین بخوابمناهار و شام هم گوج ...

عاااا آرع مایبار خانوادگی رفتیم طرف گفت دستمون خالیه بابام بنده خدا گفت عب نداره مهمون من

بنظرم آدم میاد مسافرت که بهش خوش بگذره پس باید حواست به جیبت باشه

دو بار به اصرار همسرم با خواهرش رفتیم سفر با فاصله‌ی طولانی از هم.

هر دو بار خواهر شوهرم سر چیزای مسخره با شوهرش دعوا کرد و بعدم قهر.جالب بود اخم و تَخمشو به ما هم میکرد.انگار تقصیر ما بود شوهرش فلان چیزو براش نمیخرید...

دیگه اولتیماتوم دادم به همسرم اسم سفر آورد همون لحظه اول رد کنه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

میتونست صبر کنه اونا غذاشونو بخورن بعد تو مسیر جای بهتری پیدا کردن برن غذا بگیرن

وا مگه دیوونه است صبر کنه اونا غذاشونو بخورن وقتی ماشینشون جداست

وقتی صبر میکنن که برای حرکت نیاز به بقیه هم باشه

{ خانم هستم }
عاااا آرع مایبار خانوادگی رفتیم طرف گفت دستمون خالیه بابام بنده خدا گفت عب نداره مهمون منبنظرم آدم م ...

اینا دارن و خرج نمیکنند 

یعنی برگشتنی من یه روز خوابیدم از خستگی راه و ت وماشین و رو آسفالت و تو چادر خوابیدن