2777
2789
عنوان

شعور مسافرت رفتن با دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 112 پست

نظر اکثریت مال وقتیه که یه کاریو همه با هم بخوان انجام بدن

اون تاپیک درباره غذا بود و هرکی با ماشین خودش بود

لازم نیست همه با هم غذا بخورن همه با هم دسشویی برن!

اون مرد باید زن و بچشو میبرد یه رستوران دیگه بعد خودشون میرفتن ویلا به بقیه ملحق میشدن

{ خانم هستم }

بعضیا انگار مجبورن دسته جمعی برن سفر، اگر حسسساسین، یکی باید مدام لی به لالاتون بزاره تنهایی سفر برین خب، جالبه نصف ملت حق رو دادن به خانم نق نقو صبر و تحمل ادم هم حدی داره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در رابطه با اون پربازدید 

بله آدم باید خودشو با جمع وفق بده 

ولی اول اینکه مطمئنا اون خانم از شوهر خودش ناراحت بوده که نشسته بدون توجه به زن و بچش با دوستاش غذا خورده 

کار بقیه هم اشتباه بوده وقتی قراره باهم برن غذا بخورن حداقل باید نظر بپرسن ،ماهی یه غذای سلیقه ایه خیلیا از جمله خودم اصلا نمیتونن بخورن ، ( من به غذای دریایی لب نمی‌زنم ) در آخر میگفتن خانم فلانی ما می‌خوایم بریم ماهی بخوریم اگه شما دوست نداری واسه خودت یه شام دیگه تدارک ببین باهم بخوریم 

نه اینکه اینا بشینن به خوردن این خانم بشینه نگاه کنه ، خودشون معذب نمیشن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم دوست دارم مسافرت دسته جمعی رو البته یه بار دعوا شد تو مسافرت دختر خاله شوهرم با شوهرش یکم بد شد ...

مسافرت دست جمعیش خوبه.

ولی گفتم که شعورشم باید باشه

حتی ناراحتم بشی نباید هی نشون بدی

۱۰۰۰۰ درصد مقصر خانومه بود

اره والا🙁حالا کاری به غذا خوردن شوهرش ندارم خب وقتی از اول ساز مخالف زده شوهرشم سرریز کرده دیگه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

در رابطه با اون پربازدید بله آدم باید خودشو با جمع وفق بده ولی اول اینکه مطمئنا اون خانم از شوهر خود ...

اون مرد اینقدر ابله بود که نفهمیده زنش بچه شیر میده

و نمیتونه هر ات اشغالی بخوره

توقع داشته زنه نون و ماست بخوره به بچه شیر بده!

{ خانم هستم }
همه منطقی نگاه نمیکننخانومی که بچه کوچیک داره خودش باید شرایطشو بسنجه بعد پاشه برع سفر

اتفاقا مسافرت رفتن خیلی روحیه ادم رو باز میکنه شوهرش هم خیلی کمکش داده بود این خانمه از اون دسته بد مسافرتهاس تنهایی با شوهرشم بره وضع همینه🥴

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

در رابطه با اون پربازدید بله آدم باید خودشو با جمع وفق بده ولی اول اینکه مطمئنا اون خانم از شوهر خود ...

وقتی اکثریت راصینن تو اینجا غذا بخورنن

فقط ۱ نفر راضی نیس عقلانیش اینه که اون خانوم میومد!

حتی غذا ها دیگه هم بوده کلا فرد غر غر بوده حتی داخل رستوران نرفته 

منم دوست دارم مسافرت دسته جمعی رو البته یه بار دعوا شد تو مسافرت دختر خاله شوهرم با شوهرش یکم بد شد ...

🤣🤦‍♀️

عب نداره دیگه زن و شوهرا همش دعوا دارن

ماهم موقع برگشتن قهر بودیم

۳تا مرد بودن

۳تا زن بودیم

گفتیم بزارین ما زنا با ماشین فلانی بریم 

شماهم دونفره بیاین دیگع

نذاشتن نهههه زن باید پیش شوهرش باشه ما دوتایی حوصلمون سر میره و فلان🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اتفاقا مسافرت رفتن خیلی روحیه ادم رو باز میکنه شوهرش هم خیلی کمکش داده بود این خانمه از اون دسته بد ...

ارع دیگه

هی نق نق کنی بیشتر از همه زهر مار خودت میشه دوم حال بقیه رو هم میگیری سوم دیگه عمرا دورتو خط میکشن

اون مرد اینقدر ابله بود که نفهمیده زنش بچه شیر میدهو نمیتونه هر ات اشغالی بخورهتوقع داشته زنه نون و ...

آره دقیقا اینکه میگن خانمه دوست نداشت خب نون و ماست میخورد خیلی بی ربطه 

اومدن مسافرت که بهشون خوش بگذره 

اول اینکه باید نظر می‌پرسیدن 

دوم خوب میفرفتن رستورانی که غذای متنوع سرو کنه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

میشه بیاید تاپیک آخر منم نظر بدید؟🤐

چون تعدادتونذکم بوده بزار یختون آب بسه بعد باید قضاوت کرد ما هم از این اکیپ‌های داشتیم افتضاح بود اص ...

یکیشون جیگرکی داره نزدیک دوساله هرشب هممون جمع میشیم اونجا😉

نظر اکثریت مال وقتیه که یه کاریو همه با هم بخوان انجام بدناون تاپیک درباره غذا بود و هرکی با ماشین خ ...

مگه نخوندین 

غذا ها دیگه هم داشت

کلا خانومه غر غر بوده

تو مسافرت دست جمعی نمیشه که یه تعداد برن اون ور شهر مرغ بخورن یه طرف اینور ماهی😂