2777
2789
عنوان

شعور مسافرت رفتن با دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 112 پست
خوب اینجا کار درستی کردی دعوا راه ننداختی ولی بعدش باید پدرش درمیاوردی حالا تحقیرم کرده بود میمرد او ...

لابد میمرد دیگه 

چیکار میکردم ابرومو برد هیچی قهر کردم یه هفته ولی مگه ادم شد 

خوبه با ادمایی مثل من حرف نمیزنید و ۴ صفحه است دارید ریپلای میکنیداگه حرف میزدین من چه باید میکردمخد ...

والا من یه ریپلای زدم چسبیدی ول نکردی جوابتو دادم فکر نکنی که هیچی حالیم نیست و مثع شما بی منطقم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دنبال بحثی انگارمیگم هممون اینجوری نظر دادیم گفتیم منطقیش اینجوریه و من شخصا کشیدم کنارتو الان ک ...

ولشون کن یا خودشه یا اقوام گرامیشن فکر میکنه ما خریم یه کلمه تحمیلم یاد گرفته هی زرت و زرت بکار میبره 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

زن وشوهر بودن و چند ساله باهم زندگی میکنن پس شوهره میدونسته که خانمه ماهی نمیخوره پس میتونست با تفاه ...

در کل کار همشون اشتباه بوده باید از قبل به ایشونم میگفتن که ما قصد داریم شام رو ماهی بخوریم اگه شما دوست نداریم برای شامتون جدا برنامه ریزی کنید و بعد جمع بشیم باهم بخوریم 

خودشون معذب نبودن همه غذا بخورن این خانم و بچه هاش نگاه کنن ؟ 

و کار شوهرش از همه بدتر بوده می‌تونست کلا زن و بچه هاشو ببره یه جا باهم غذا بخورن و برگردن نه اینکه خودش شروع کنه به غذا خوردن و بی محل کردن زن و بچش

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

والا من یه ریپلای زدم چسبیدی ول نکردی جوابتو دادم فکر نکنی که هیچی حالیم نیست و مثع شما بی منطقم

یه ریپلای زدی!!!

وااا مشکل بینایی دارید

یه ریپلای زدی جوابتو دادم

دوباره ریپ زدی

دوباره جوابتو دادم دوباره ریپ کردی

و .........

من هربار فقط جوابتو دادم

{ خانم هستم }

خانوما شما دیگه چرا شما ک اکثرتون بچه دارید

خانم تو دوران شیر دهی بوده و مسلما از همه بیشتر گرسنه بوده و آدم وقتی گشنشه دیگه با شکمش ک تعارف نداره بخواد ناز کنه ادا در بیاره 

بعدم بچه کوچیک داره بچشم مثه خودش ماهی دوسنداره اون بچه یکساله هم نمیتونه ماهی بخوره حالا اگه خودش بود شاید مینشست نون خالی میخورد ولی میشه بچه هاشم مجبور کنه چیزی ک نمیتونن رو بخورن

کار درست این بود ک همسرش زنو بچشو ببره برن ی رستوران دیگه

دوستاشون انقد شکمو بودن و مغرور و بد سفر ک حال این بنده خدا رو درک نکردن و نشستن ب خوردن وقتی سیر شدن گفتن فلانی خانومت چشه برو بش برس واقعا خجالت آوره رفتارشون

حیف اون خانم ک ازین مرد بی درک و فهم دو تا بچه اورده