2777
2789

هر شب این موقع ها که میشه دلم براشون پر میکشه تو اوج کار هستم نباشم هم صاحب کارم نمی زاره برم وقتی میرسم خونه خواب هستن صبحم که مدرسه و اینا دارن فقط یه صبح جمعه میتونم ببینمشون همیشه یه لباسی از بچگی دوتاشون دارم همراهمه لباساشونو بو میکنم ولی دلم میخواد بغلشون کنم با هم بشینیم فیلم ببینیم برام‌حرف بزنن

باباشون که بود خیلی خیالم راحت تر بود ولی شبا آیم موقع که میشه دلم بی‌قراره

خواستم بگم قدر با هم بودنتون رو بدونین قدر عطر نفسهای عزیزانتون رو که تو خونه میپیچه بدونید 

اگه‌لتیق باشم با دلهای پاکنون‌برای منم دعا کنید چند ساله دنبال یه کار بهترم ولی نمیتونم از این کار بیام بیرون نمی‌خوام وارد جزییات بشم ولی اینجا خیلی تحقیر میشم خیلی بیشتر از توانم ازم کار می‌کشن شب تا صبح از گردن درد ناله میکنم ولی ناچارم برام دعا کنید دوستای مهربونم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات وسط بهشته مامان خانون ، روزی سخت میگذرن به امید خدا برای تو ام عاقبت بخیری میاد اِن شا الله .

امیدوارم بچه هات به جایی برسن و برا خودشون کسی بشن برات جبران کنن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
جات وسط بهشته مامان خانون ، روزی سخت میگذرن به امید خدا برای تو ام عاقبت بخیری میاد اِن شا الله .امی ...

ممنونم عزیزم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
دورن ازم باباشون فوت شد خانواده پدریشون ندادن بهم دوقلو هستن

عزیزم 

خودت خواستی که پیش خانواده پدری نباشی یا خودشون دورت کردن؟ 

منم بچگی بابام فوت شد ولی خب خانواده پدری دستشون به دهن خودشونم نمیرسه چه رسد به اینکه میخواستن ما رو بزرگ کنن 

مامانم با سختی بزرگمون کرد

عزیزم خودت خواستی که پیش خانواده پدری نباشی یا خودشون دورت کردن؟ منم بچگی بابام فوت شد ولی خب خانوا ...

شرایط بچه های من برعکس بود داستانش مفصله عزیزم توی تاپیکام توضیح دادم دوست داشتی برو بخون