یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم همه کاراش به موقع بود؟یعنی گردن گرفتن؟راه رفتن؟حرف زدندوچرخه تونست باد بگیره؟ببخشید من فقط میخ ...
اول بگم نارس بوده ۳۴ هفته،،، گردن پنج ماهگی کامل گرفت ،نشستن هفت ماه و نیم ،راه رفتن ۱۳ ماهگی ،دوچرخه هم سه سال ونیمه، نیم پا میزنه مبیره جلو دو ماهیه دوچرخه خریدیم براش کامل هنوز نمیتونه
سلام عزیزم کاشکی آنلاین بشین و جواب من رو بدین توی تاپیکهای قدمتون دیدم که نوشتین دخترتون تو ۱۰ ماهگی سرشو پرت میکرد به سمت پایین چندین بار در روز دقیقا پسر منم همینجوری شده خیلی نگرانم شبا خوابم نمیبره دارم افسرده میشم ،مثل اینکه بخواد پشت هم بگه آره ،سرشو اونجوری تکون میده،بردم دکتر مغز و اعصاب گفت چون هوشیاره تشنج نیست و نوار مغز گرفت ،گفت نوار مغزش عالیه خواستم ببینم دختر شما چقدر اون حرکتش طول کشید،خوابش آروم بود؟
سلام عزیزم کاشکی آنلاین بشین و جواب من رو بدین توی تاپیکهای قدمتون دیدم که نوشتین دخترتون تو ۱۰ ماهگ ...
سلام عزیزم باز منو بردی اون روزا که از استرس نه شب داشتم نه روز ،دختر منم دقیق از ده ماهگی همین حرکتو انجام میداد و قلب من مچاله میشد من بردمش نوار مغز گفتن خوبه و باز مثل شما خودمو زجر میدادم ،چرا وقتی دکتر مغزو اعصاب نوار مغز گرفته باز شک داری ،دختر من دیگه نزدیک چهار سالشه با هوش و سالم فقط من از نوزادی و بچگیش هیچ لذتی نبردم ،خوابشم از اول آروم بود فقط اکثرا دم صبح میخوابید بچگیش