2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 84 پست
عه رو دودش ک نباید بشینی فقط بابد دود بدی ن اینکه بشینی روش

من پودرمیکنم میذارم داخل اسفنددود کن بعد ک حسابی داغ شد و دود داد میذارم تو پیت حلبی میشینم ولی آی داغ میکنه آدم آروووم میشه

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالانشنیده بودم؟!

ببین یه خانومی چند وقت پیش همین تاپیکو زد میگفت همه داروها رو امتحان کرده حتی تو سرکه هم نشسته دکترم رفته هیچکدوم جواب نداده. میگفت از سوزش دارم میمیرم. من بهش گفتم سیر بزار گذاشت فردا صبحش برام تاپیک تشکر داد که خوب شده

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
ببین یه خانومی چند وقت پیش همین تاپیکو زد میگفت همه داروها رو امتحان کرده حتی تو سرکه هم نشسته دکترم ...

ولی من شنیدم اگر کسی زخم داشته باشه خوب نیست

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
نه مثبت نشد ممنون عزیزم

آخی چرا.؟!!!! مگه بی بیت مثبت نشد.... خیلی ناراحت شدم انشالله این ماه نتیجه بگیری. عزیزم رازیانه دم کن هر روز بخور خیلی موثره.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
ولی من شنیدم اگر کسی زخم داشته باشه خوب نیست

ببین عزیزم آخه شما وقتی عفونت داری که واژنت زخم نیست.! عفونت رو واژنت هست که باید شسته بشه بره. سرکه هم همینطوره.

منتها این روشارو نباید تو پریودی که رحم زخم هست انجام بدی. تو حالت عادی شما رحمت زخم نیست که

من هزار بار گفتم بازم میگم یه حبه سیر بزار دهانه رحمت بعد ۱۰ دقیقه برو دستشویی همه عفونتا میریزه

عالیه این کار اصلا نترس حتی بره بالا خودش میاد بیرون ولی واقعا عالی من انجام دادم 

یعنی عفونت رو به چشمت میبینی که خارج میشه؟😐

وای آره حتما بعد یه ربع برو دستشویی😷😷😷😷😷😷