2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی خوردی آسو جون واسه سوزش ادرارت؟

واسه خارش گفت قرص میدم که من نداشتم.

خیلی اصرار داشت هر شب تو اب و بتادین بشینم ولی من چون همسرم شیفتیه همیشه نمیتونم چون خونه خومون نیستم خونه مامان هم روم نمیشه 

واسه خارش گفت قرص میدم که من نداشتم. خیلی اصرار داشت هر شب تو اب و بتادین بشینم ولی من چون همسرم شی ...

مرسی عزیزم ممنون ایشالا که هر چه زودتر از این عفونت لعنتی نجات پیدا کنیم 🙏🙏

فقط خداااا😍😍
نهههههه توضیح دادم که یه نخ رد کن ازش بزار دهانه واژنت نیازی نیست بزاریش داخل همون دهانه کافیه

مرجان جون من سیر رو گذاشتم ولی طبق گفته شما داخل نذاشتم همین دهانه گذاشتم و ۱۰ دقیقه ای در آوردم.نیازی نیست یکم داخلتر بذارم؟

فقط خداااا😍😍
مرجان جون من سیر رو گذاشتم ولی طبق گفته شما داخل نذاشتم همین دهانه گذاشتم و ۱۰ دقیقه ای در آوردم.نیا ...

حالا یه ذره داخل هم مشکلی نداره. اما عفونتا معمولا همون دهانه واژنه گلم. سه بار تکرار کن روزی ۱۰ دقیقه اگه خیلی عفونتت زیاده

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
حالا یه ذره داخل هم مشکلی نداره. اما عفونتا معمولا همون دهانه واژنه گلم. سه بار تکرار کن روزی ۱۰ دقی ...

مرسی از راهنماییت.فعلا ببخشید چیزی ازم بیرون‌نیومده حالا یکم صبر میکنم.فردا هم‌انجام میدم مجدد.

فقط خداااا😍😍

کسب درآمد از اینترنت روزی ۱/۵میلیون تومانت شدهبهترین ،آسان ترین وسریعترین روش کسب درآمد از اینترنت.آموزش صفرتاصد کاملا واقعیشما برین تو صفحه نظرات مردم رو بخونین متوجه میشین چقدر از این را کسب درامد شده   https://b2n.ir/.daramad-bala58442

گ ر و ه داریم خیلی مفیده خواستید بیایید

منم مشکل دارم بهم لینک میدی؟

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین