2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه خانومی چند وقت پیش همین تاپیکو زد میگفت همه داروها رو امتحان کرده حتی تو سرکه هم نشسته دکترم ...

چه جالب این روزا سیرخیلی غوغامیکنه،چندروزپیش یه کلیپ دیدم که توده سرطانی رووقتی سیرو بهش نزدیک میکردن دورمیشد

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
ببین یه خانومی چند وقت پیش همین تاپیکو زد میگفت همه داروها رو امتحان کرده حتی تو سرکه هم نشسته دکترم ...

چه سوزشی داشت اون خانم؟

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
چه جالب این روزا سیرخیلی غوغامیکنه،چندروزپیش یه کلیپ دیدم که توده سرطانی رووقتی سیرو بهش نزدیک میکرد ...

اون الکی بود😁

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

بچه ها منم همین تایپیک رو زدم . عفونتم کم میشه ولی خوب نمیشه . همه کار کردم. ولی احساس میکنم مقاوم به درمان شده. دیگه قرص و کرم و کپسول جواب نمیده . 

سیر واقعا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بدتر نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

عنبر نسا چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

وااا😨😨اصلا فکرشم نمیکردم😨😨تازه من اصلا نمیدونم عفونت واژن چطوری میتونه باشه یعنی مثل خلط؟

سفید یکمی غلیظ 😷😷😷😷

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
چه سوزشی داشت اون خانم؟

خب عفونت شدید داشت سوزش و خارش با هم

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
خب عفونت شدید داشت سوزش و خارش با هم

منظورم اینه سوزش ادرار داشت یا سوزش واژن حین رابطه؟

پی گیری کنید شاید زخم داشته باشید که خوب نمیشید

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم