2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 84 پست
من هزار بار گفتم بازم میگم یه حبه سیر بزار دهانه رحمت بعد ۱۰ دقیقه برو دستشویی همه عفونتا میریزه

تاحالانشنیده بودم؟!

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بارتومطب دکترازیه خانمی شنیدم که یکساله دچارعفونت بوده وخوب نمیشده تااینکه عنبرالنساءدودمیکنه وخوب میشه جای دیگه هم شنیدم که میگن برای عفونت عالیه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

اگه حامله ای و زیر سه ماه هستی از نشستن تو آب سرکه دوری کن،اگه بالای سه‌ماه هستی فقط میتونی با آب سرکه تو دستشویی خودت بشوری

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم
براي بارداري هم ميشه؟

نمیدونم عزیزم مطمعن نیستم اما نیازی نیست سیر رو بزاری داخل میتونی همون عصارش رو بزاری رو دهانه رحمت.

بنظرم هر چی باشه بهتر از داروهای شیمیاییه.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
دهانه واژن یا رحم؟

همون واژن قسمت بیرونی. خیلی نیازی نیست بزاریش داخل

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
مرجان جون چند دقیقه بمونه؟

عزیزم راستی نتیجه آزمایشت چی شد.؟ مثبته.؟

حداکثر یه ربع.

سیر نمیسوزونه ؟

اگه بسوزه یعنی عفونت داری اما اگر نسوزه یعنی خوبی. باید تحملش کنی