2777
2789

من کسی رو میشناسم ۱۳سال جدا از همن

شوهره میگه برو خودت دادخواست بده 

نمیدونم خانومه چرا نمیره 

تعجبم 

میگیم برو تورخدا عزت نفس داشته باش 

شرایط و پشتم داره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب

اهان تازه یادم اومد خانومه شناسنانشو با خواهرش بیست سال پیش جابجا کردن بودن 

هعی گفتیم توافقی جدا شو 

نشد 

شوهره شکایت کرد کلاه سرش گذاشتن 

الان دادگاه شکایت کرد احضاریه یه سال زندان بدون مهریه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من کسی رو میشناسم ۱۳سال جدا از همنشوهره میگه برو خودت دادخواست بده نمیدونم خانومه چرا نمیره تعجبم می ...

این خانومم دقیقا همینه هم شرایط مالی خوبی داره و هم اون ادم از بچه هاشحمایت میکنه ولی جدا نشدن

بنظرت امکان داره این اقا بخاطر یه خانوم دیگه بااین شرایطش جدا بشه؟

فکر نمیکنم....

بنظرم این آقا اون زندگیش و بخاطر بچه هاش و حرف مردم نگه داشته و کنارش قطعا با کسی وارد رابطه میشه ولی دنبال ازدواج نیست.

بازم بستگی داره ...

اوه اوه چرا خوب؟

نمیدونم   اصل ماجرا رو چرا عوض کردن 

حالا فک کن خواهره با شناسنامه خواهر کوچیکش که دوسال اختلاف دارن ۲۰سال پیش ازدواج کرده اون دونا بچه داره 

همه ی خونواده در جریان 

شوهر این در جریان نبود 

میگفت وا اسم تو چرا خواهرتو صدا میزنن

نمیدونم اصل ماجرا رو چرا عوض کردن حالا فک کن خواهره با شناسنامه خواهر کوچیکش که دوسال اختلاف دارن ...

مردم چه کارای عجیبی میکنن و چه زندگیای عجیبی دارن 

این خانومیم که من میگم بنده خدا درگیر سرطان رحم شده بود شوهرش واسه رضایت عملشم نیومد حتی ولی نمیدونم چرا باهمن

مردم چه کارای عجیبی میکنن و چه زندگیای عجیبی دارن این خانومیم که من میگم بنده خدا درگیر سرطان رحم شد ...

اره بخدا  منم میگم دوربر ادم چه خبرایی هست ادم بیخبره 

شاید خانومه نمیخاد جدا شه تا شوهرش ازدواج نکنه 

حالا شوهرش اقدام نکرده تعجبم 

اره بخدا منم میگم دوربر ادم چه خبرایی هست ادم بیخبره شاید خانومه نمیخاد جدا شه تا شوهرش ازدواج نکنه ...

شوهره خیلی ادم با نفوذیه از اینا که خیلیا میشناسنش شایدم بخاطر اعتبارشون بین مردمه

شوهره خیلی ادم با نفوذیه از اینا که خیلیا میشناسنش شایدم بخاطر اعتبارشون بین مردمه

اره دلیلش همینه