2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست
ببخشید استارتر عزیز... وسط تاپیک شما انقدر حرف زدم دلم داره میترکه😢

ببین عزیزم پدر و مادرت رو کمک بگیر.

بگو خیلی محکم باهاش حرف بزنن و بگن تکلیف دختر ما رو باید بعد سه سال روشن کنید و وقت هم تعیین کنند مثلا تا عید و باید هم براش خونه جدا بگیرید.حتا محله پایین تر حتا کوچیک...

مطمءن باش شوهرت ی کاری میکنه الان...ولی الان باید درست و محکم برخورد کنی هم خودت هم خانوادت وگرنه دیگه هیچوقت درست نمیشن.

اگر مادر شوهرت اهل دخالتم هست واقعا اذیت خواهی شد.

بالاخره باید بفهمی همسری که الان تو این مرحله باید جونشو برات بده چقدر میخوادت...

خیلی مراقب خودت باش که روح و روانت از همه چیز مهمتره😘😘

دخترم همه ی دنیای منه  

[QUOTE=48791295]شوهرمم میگه صبر کن،اخه از سال۹۳منتظرم... ده سال دیگه هم بگذره همینه،فشار رومه... خانوادم میگن باید

اگرم رفتی خیلی مواظب باش تو رفت وآمد آمارهمه چیو نده .لازم نیست از رفت وآمدت باخبر باشن.هرچی گفتن بگو باشه ولی کارخودتو انجام بده.به شوهرت محبت کن تا زیاد سمت اونا نره.بدون خانواده خودت سخت میتونن رفت وآمد کنن.

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم پدر و مادرت رو کمک بگیر. بگو خیلی محکم باهاش حرف بزنن و بگن تکلیف دختر ما رو باید بعد سه ...

شوهرم میگه این شرایط منه،نمیتونی کنار بیای برو درخواست طلاق بده

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

جاي تو بودم اصلا قبول نميكردم

والا من ٢ ساله حتي نميتونن بيان در خونه مو بزنن از بس يه مدت فضول بازي در اوردن اخر اون رو منو ديدن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من بیچاره چی بگم ک مجبورم با جهاز دویست میلیونی برم تو خرابه ی شام مادرشوهر.... مادر پدرمم ناراضی ان ...

وای خوب عزیزم دویست تومن بده خونه بخر چه اشتباهی داری میکنی  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
من بیچاره چی بگم ک مجبورم با جهاز دویست میلیونی برم تو خرابه ی شام مادرشوهر.... مادر پدرمم ناراضی ان ...

نرو.اگه جهاز نخریدی نصفشو بخر نصفشو بذار واسه رهن خونه.آرامش رو به آسایش ترجیح بده.من آرزوم مستقل شدنه

باید ی تاپیک جدا بزنم تا عمق ماجرا رو بشنوید😅😅

عزیزم حالا اگرهم رفتی باید خیلی باسیاست برخورد کنی انشاالله که خوشبخت بشی منم خانواده شوهرم الانا زیاد کار ندارن اما یک دو سال اول خیلی زجر کشیدم به خاطر رفتا وآمدهای بیموقع مادرشوهرم انشاالله مادر شوهرتو خوبو با عقل وفهم باشه اگه میبینی واقعا راهی نمونده واست برو

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
وای خوب عزیزم دویست تومن بده خونه بخر چه اشتباهی داری میکنی  

میگم ک اول گفتن پسرمون خونه داره... بابای منم جهازمو تکمیل کرد چون داماد خونه داره و تو شهر ما این خیلی مهمه... نمیدونستم دارم ب چ بلایی گرفتار میشم ک

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...