2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست
چیکار کردی😋😋😋😋😋

يه بار در رو باز نكردم هي دم به ديقه بالا ميومدن، يه بار باز كردم فقط كله مو بردم بيرون گفتم خير باشه، بي اينكه بهشون بگم ميرفتم بيرون ميومدم و ... به خدا خودشون مقصر تمام رفتارهاي من هستن وگرنه كل فك و فاميلشون ميدونن عروسي مثل من پيدا نمكنن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه بار در رو باز نكردم هي دم به ديقه بالا ميومدن، يه بار باز كردم فقط كله مو بردم بيرون گفتم خير باش ...

آخ آخ میدونم آی میگی همین الان جاریماینا پایینن اینقد بچش هوار میکشه دخترم همش از خواب میپره.

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

مردی که بره خونه باباش دیگه در نمیاد مگه اینکه زندگی تو اون خونه واسه خودش سخت بشه وگرنه بخاطر خوشایند همسر و فرزند هرگز خونه مفت رو ول نمیکنه.خودمم با خواهرشوهر مادرشوهر زندگی میکنم.

مادرشوهرم خیلی بلا سرم اورده،الان فقط در حد سلام و خدافظ باهاش رابطه داره اگه ببینمش... چطور باهاش ز ...

از خدا کمک بخواه نذر کن یه کاری بکن دیگه😩😩😩اماباشوهرت لج نکن  

آخ آخ میدونم آی میگی همین الان جاریماینا پایینن اینقد بچش هوار میکشه دخترم همش از خواب میپره.

اخهههه عزيزم اگر ميشد به گذشته برگشت هيچوقت قبول نميكردم البته اونوقت هم قبول نكردم مادر شوهرم بهمون گفت خونه مال خودشه خواست ميتونه بفروشه جدا برن من قبول كردم بعدا زدن زيرش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اخهههه عزيزم اگر ميشد به گذشته برگشت هيچوقت قبول نميكردم البته اونوقت هم قبول نكردم مادر شوهرم بهمون ...

منم گفتن یک سال اما حالا تو دعواهامون میگه تا آخر عمرت بای تحمل کنی 😞😞😞