2777
2789

پسرم ۹ سالشه. هر کاری بگم بکن دو ساعت کل کل می کنه. میگم املاتو بیار الان بیکارم بگم.دو ساعت می خواد بحث کنه فردا و پس فردا هم هست. میگم بیا زبان بخون، بازم جواب میده. میگم شام فلان غذاست. اینقدر حرف میزنه که من نمی خوام. فلان چیزو درست کن

قشنگ روانی شدم از دستش. دخترم که کلا یه رییسه برا خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم نه سالشه تازگیا نمیدونم چرا اخلاقش اینطور شده همش کل کل میکنه برای اولین بار همین یه طاعت پیش دعواش کردم ...قبلنا خیلی منظم وحرف گوش کن بود الان همش جواب پس میده...با باباش داریم نصیحتش میکنیم

چه خوب.بحث نظم نیست. بحث اینه همش کل کل میکنه. همه کارارومیخواد بندازه عقب.کلا دقیقه نودی هست

عزیزم واقعیت به نظم درونی مربوطه ،وقتی از اول منظم هستند تو بیولوژیک بدن نهادینه میشه ،

شما جای کاملا مشخص برای درس در نظر بگیرید ،ساعت کاملا مشخص ،و قبل اون ساعت یاد آوری کنید نیم ساعت دیگه شروع میشه ،زمان بر هست اما واقعا موثره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒