2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست
باور میکنی میترسم دوباره بار داربشم ازش متنفرم بخاطر همه چی

اي بابا عزيزم خدا بهت صبر بده دعاات ميكنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیچاره چی بگم ک مجبورم با جهاز دویست میلیونی برم تو خرابه ی شام مادرشوهر.... مادر پدرمم ناراضی ان ...

فقط میتونم بگم نرو مجبوووووووووووری

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

استارتر نمیشه نری حالا 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
كسي از جهازيه حرف نزد كه والا مامان من از الان ميگه تا واس داداشم خونه جدا نخريده نميداره ازدواج كنه ...

این سبک زندگی خانواده شماست. شاید دیگران سبک متفاوتی داشته باشند. به درست غلطش کاری ندارم. ولی شما حق انتخاب داشتی.

عزیزم ناراحت نشو،خدا کنه ک همیشه خوشبخت  باشی و هیچوقت هیچوقت گرفتار ادمای بد نشی،من اگه قیمت ج ...

عزیزم از کجا می دونی من گیر آدم بد نیفتادم. پدر من نه تنها جهیزیه خوب بهم داد. بلکه هزینه مراسم مختصرم رو هم داد و علاوه بر اون بخشی از پول رهن خونه م رو تقبل کرد. چون مادر شوهرم از حجابم بدش می اومد قسم خورد باهام مثل بیوه ها رفتار کنه و همین کارو کرد. حتی کادوی ازدواج نگرفت برام. و حتی یک تشکر خشک و خالی از خانوادم نکرد. ولی یاد ندارم پدر و مادرم حتی یک بار صحبت نارصایتی کرده باشند! من یک بار از سر عصبانیت به مادرم گفتم چرا انقدر خودتونو به خاطر اینا به زحمت انداختید. پدرم سرم داد زد گفت شان خودتو بدون و متوجه باش هرکاری کردم به خاطر شخص تو بوده. اگه ازم برمی امد بیش از اینم انجام می دادم برای دخترم. پدر من اصلا و ابدا پولدار نیست. ولی من خانه پدرم اجازه ندارم پشت سر فامیل شوهرم بد بگم. چون مادرم معتقده با این کار ارزشه همسرمو جلوی خانواده م پایین میارم. 

من مسئول شعور مردم نیستم. خودمو جمع کنم کافیه. برای همینه که مادرشوهرم مناسبتی نیست که زنگ نزنه و ازم حلالیت نخواد. منم سهم خودمو بخشیدم که خدا هم سهل انگاری های منو ببخشه. سهم پدر و مادرمم به خودشون مربوطه‌. 

خیلی بلا سرم اومده خیلی. ولی یک بار اجازه ندادم به خودم یک فحش معمولی پشتشون بدم.

[QUOTE=48793557]عزیزم ناراحت نشو،خدا کنه ک همیشه خوشبخت  باشی و هیچوقت هیچوقت گرفتار ادمای بد ن ...

من از خدا نمی خوام شمارو به شرایط من گرفتار کنه. از خدا می خوام بهترین شرایط رو براتون پیش بیاره. ولی دقت کردید بدون اینکه داستان زندگی منو بدونید درباره محتوای شکم من هم نظر دادید؟ چه می دونید سیرم یا گرسنه؟! 

من نظر خودم رو گفتم عزیزم. چون باور دارم خوبی در نهایت برنده است. اینو تو زندگی نازنین مادرم دیدم. می شه آدم خودشو قاطی همه این بازی ها که هزار ساله بین مادر شوهرا و عروس ها هست بکنه و این ماجرا رو به نسل های بعد هم منتقل کنه. ولی شخصا تصمیم گرفتم این زنجیر رو قطع کنم‌. برام مهم نیست مادرشوهرم چه بدی هایی در حقم کرده. واقعا الان دیگه اون چند قطره اشکی که قبلا می ریختم رو هم نمی ریزم. از خودم می پرسم واقعا ارزش وقت و انرژی و اعصاب منو داره؟! نه والا! 

انقدر اونطور که تربیت شدم باقی می مونم تا دیگران خودشونو با من وفق بدن. ندادن هم به خودشون مربوطه. ته ته تهش چیه؟ از من عشقمو می گیرن! خب...بگیرن. اصلا اون عشقی که بخواد به حرف اینو و اون بره که باید بره. من انقدر تو زندگی مستقل بار اومدم که همین لحظه امادگی دارم همه چیمو از نقطه صفر بسازم. پس تقریبا چیزی نیست که نتونم به دستش بیارم. دیگران مطلقا تاثیری تو خوشبخت کردن یا بدبخت کردن من ندارن. 

من فقط پیشنهاد دادم این زنجیر کدورت رو قطع کنیم. هیچ کس مطلقا خوب نیست. هیچ کس هم مطلقا بد نیست.

امیدوارم خوشبخت باشید.

من از خدا نمی خوام شمارو به شرایط من گرفتار کنه. از خدا می خوام بهترین شرایط رو براتون پیش بیا ...

همه مثل شما حالا به هر دلیلی مستقل بار نیومدن نمیشه رفتاراتون نظراتتون رو به بقیه تحمیل کنید بعضی ها اونقدر ساده اند که نمیتونن با بقیه مخالفت کنند یعنی زورشون رو ندارند اگه قرار بود هر کسی مقاوم باشه که شماهستید دنیا اینجور نبود هر کس تو یک خانواده محیط متفاوت رشد وتربیت شده پس خیلی ها نیاز به کمک وهمفکری دارن چون همه مثل شما نیستن 

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
همه مثل شما حالا به هر دلیلی مستقل بار نیومدن نمیشه رفتاراتون نظراتتون رو به بقیه تحمیل کنید بعضی ها ...

در ضمن من منظورم شخص شما نبود کلی گفتم خیلی ها تو این تاپیکا میان نظر میدن مسخره میکنن انگار چون اونها چنین مشکلاتی ندارن پس وجود نداره  

در ضمن من منظورم شخص شما نبود کلی گفتم خیلی ها تو این تاپیکا میان نظر میدن مسخره میکنن انگار چون اون ...

شاید شما تو موقعیتی نبودی کع تو خونه ی خودت آسایش وآرامش نداشته باشی .حتما واسه شما اتفاق نیفتاده که زمان رابطط باهمسرت یهو دروباز کنن بیان تو یا که بچه تو از بغلت بگیرن ببرن خونشون چون گریه میکنه شاید شما خانوادت راحت  برن وبیان اما بقیه نه.شاید شما از داشتن یه سرویس بهداشتی محروم نباشی و......نه امیدوارم شما هم خوشبخت باشی فقط همه مثل شما نیستن

شاید شما تو موقعیتی نبودی کع تو خونه ی خودت آسایش وآرامش نداشته باشی .حتما واسه شما اتفاق نیفتاده که ...

صحبتی باقی نمی مونه. من حرفمو زدم شما هم زدی. به خاطر شغلم خیلی خیلی موردای مختلف رو در مناطق مختلف کشور دیدم و آنچه درباره قطع کردن یک زنجیر ناثواب گفتم، برایند بررسی میدانی من بود. شاید راه حل شما برای رسوندن خانوما به آرامش صحیح تر باشه. سرتون رو درد نیارم.

خوشبخت باشید ان شا الله.

این سبک زندگی خانواده شماست. شاید دیگران سبک متفاوتی داشته باشند. به درست غلطش کاری ندارم. ولی شما ح ...

داريم درد و دل ميكنيم نميخواستيم سرزنش بشنويم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹