2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست
عزیزم شوهرم ک اومد خاستگاریم گفت خونه دارم.... چنماه بعد از عقد فهمیدم دروغ گفتن... 

شما که عروسی نکردی هنوز...

نرو عزیزم...تا نرفتی احتمال اینکه براتون خونه مستقل اجرا کنن بیشتره...بری دیگه باید بمونی...اما بگو اونجا رو اجاره بدید ی خونه کوچولو واسه خودمون رهن کنید...

دخترم همه ی دنیای منه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی سخته حالا دلیلتون چیه بی پولی

نقدینگی نداریم،شوهرم خیلی بهش ارث رسیده ک خواهر برادرش نمیدن بهش... اونم با کمال ارامش منتظره و ب منم میگه اروم باش... دردم یکی دوتا نیس... خدا بهم رحم کنه

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
شما که عروسی نکردی هنوز... نرو عزیزم...تا نرفتی احتمال اینکه براتون خونه مستقل اجرا کنن بیشتره...بر ...

عزیزم شوهرم اصلا پشتم نیست،نصیب گرگ بیابون نشه،اخه حیوونم هوای جفتشو داره... اما بعضی مردا ن... بخصوص ک زیر سلطه ی مادرشونم باشن... 

ماهم ک خونه ی مستقل نداریم اجاره بدیم،مامانش میگه باید بیای تو چنتا از اتاقای خونه من زندگی کنی،خونش بزرگه... 

نمبشه یکم بیشتر صبر کنی 

شوهرمم میگه صبر کن،اخه از سال۹۳منتظرم... ده سال دیگه هم بگذره همینه،فشار رومه... خانوادم میگن باید بری سر و زندگی بگیری... خونه جدا و مستقل... وگر ن جهاز بی جهاز

شوهرمم میگه صبر کن،اخه از سال۹۳منتظرم... ده سال دیگه هم بگذره همینه،فشار رومه... خانوادم میگن باید ب ...

بخدا صبر کنی بهترازینه که بری باهاشون یه جا باشی .اشتباه منو تکرارنکن اما الان میگم کاش صبر میکردم مجبور میشد یه جا اجاره کنه برام توزندگیم افتادم فهمیدم چقدر سخته باهم بودن

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال