2777
2789
عنوان

زدگی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 101 پست
خخخخخ اره ٥ ماهشه

بچتو نمیان ببرن من که دم به دقیقه مادرشوهرم بالا میومد میبردش نصف شب گریه میکرد میومد تو راحت میبردش پایین منه خر ساکت بودم بعدش کریه میکردم شوهر نامردمم میدید حرفی به مادرش نمیزد

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
بچتو نمیان ببرن من که دم به دقیقه مادرشوهرم بالا میومد میبردش نصف شب گریه میکرد میومد تو راحت میبردش ...

نه اصلا اجازشو ندادم تا وقتي شوهرم اداره اس حتي بچه ام از جيغ بتركه هم نميتونن بپرسن چي شده خودم گفتم شما برين شوهرم مياد ميارتش خواستين ببينينش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتن یک سال اما حالا تو دعواهامون میگه تا آخر عمرت بای تحمل کنی 😞😞😞

نه خدايي شوهرم ميگه تحمل كن به خاطر من قول ميدم تا سال بعد ميريم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

خیلی خنده داره به خدا. یه جوری بعضی خانوما صحبت می کنن انگار جمعیت ایران به دو قسمت تقسیم شده. ۵۰ درصد فامیل شوهر که ذاتشون خرابه و قوم الظالمین هستن. ۵۰ درصد آدم خوبای مظلوم که این خانوما هم جزوش هستن. والا من مامانم سالها با مادرشوهر زندگی کرد یه لحظه حتی یه لحظه بی احترامی بینشون نشد. بعد از مامانم عروس دوم اومد ده سال فقط جنگیدن تا مادربزرگم از دنیا بره. اگه زنده می موند هنوز داشتن می جنگیدن. 

چه کاریه خب! هیشکی تا مجبور نباشه نمی ره پیش مادرشوهر. چرا به هم پیش فرض می دید که قوم شوهر همه بی شعور و وحشی هستن. مگه خوداتون عروس ندارید؟! والا من برادر ندارم. این چیزارو می خونم خدارو شکر می کنم که هیچکس نیست پشتم فحش بده. انگار دخترای ایرانی رو از زمان گهواره برای متنفر بودن از فامیل شوهر تربیت کردن. 

اون خانومی که جاهازش دویست میلیونه اگه بیست میلیون بود براش مهم نبود کجا زندگی کنه؟!اونایی که جهاز ندارن لیاقتشون خرابه های شامه؟!

مگه برای مادرشوهر یا خود شوهرت بردی. برای خودت بردی. فقط برای خودت. نه فضولیش به کسی اومده و نه اصلا گفتن داره. گفتن رقم جهیزیه و طلا و هرچی به نظرم خیلی زشته. حتی تو فضای مجازی. معنیش اینه که شما خدای نکرده خودتو با این عدد و رقمای ناچیز ارزشگذاری می کنی. دویست میلیون واقعا در مقابل شان و شخصیت یه انسان هیچییی نیست.

نه اصلا اجازشو ندادم تا وقتي شوهرم اداره اس حتي بچه ام از جيغ بتركه هم نميتونن بپرسن چي شده خودم گفت ...

آفرین من الان کمی بهترشدم اما هنوزم همون آدم بی عرصه ام که همش خودخوری میکنم دم شوهرتم گرم 

خیلی خنده داره به خدا. یه جوری بعضی خانوما صحبت می کنن انگار جمعیت ایران به دو قسمت تقسیم شده. ۵۰ در ...

عزیزم الان اونایی دارن نظر میدن که واقعا اذیتم والا کسی الکی حرفی نمیزنه مادر شماهم حتما هم خودش هم خانواده ی همسرش انسانهای محترمی بودن که چیزی بینشون پیش نیومده. ما تجربیات خودمونو در اختیارش گذاشتیم 

آفرین من الان کمی بهترشدم اما هنوزم همون آدم بی عرصه ام که همش خودخوری میکنم دم شوهرتم گرم 

يه بار ١٠ روز بعد زايمانم يه دعوايي راه انداختن كه كم مونده بود طلاق بگيريم بابام داشت ميومد خونه ام جهازيه مو جمع كنه اون روز شوهرم گناه اونارو نميديد و فقط با من سر و كله ميزد اون روز تصميم گرفتم خوب مطلق بشم كه گناه اونا رو ببينه فقط يه ماه طول كشيد الان خودش ديد اونا كرم ميريزن پشتم وايساده

پدر مادر ودستمونم کع دخترشو از سر راه نیاورده کههمدختر بده همه هزینه ی بالا متقبل بشهواسه ی جهیزیه. درسته مال خود دختره اما وقتی انسان احترام میزاره توقع احترام داره چرا دروغ بگن از اول

يه بار ١٠ روز بعد زايمانم يه دعوايي راه انداختن كه كم مونده بود طلاق بگيريم بابام داشت ميومد خونه ام ...

مادر اومده بود بعد زایمانم میگفتم به مادرت لگو نیاد ماهستیم حموم میبرد میگفت آرا ب مادرت زنگ زدی من هستم کلی خون به دلم کرد

خیلی خنده داره به خدا. یه جوری بعضی خانوما صحبت می کنن انگار جمعیت ایران به دو قسمت تقسیم شده. ۵۰ در ...

كسي از جهازيه حرف نزد كه والا مامان من از الان ميگه تا واس داداشم خونه جدا نخريده نميداره ازدواج كنه ميگه نميخوام ازم دلخور بشه و احترام هامون از بين بره با اينكه خونه بابام خيلي بزرگه

عزیزم ناراحت نشو،خدا کنه ک همیشه خوشبخت  باشی و هیچوقت هیچوقت گرفتار ادمای بد نشی،من اگه قیمت جهازمو گفتم در ادامش هم گفتم ک بخاطر این رقم مادر و پدرم ناراضی هستن ک من برم اونجا زندگی کنم و یچیز دیگه،اگه ادم دلش شاد باشه و گرم حاضره هرجایی زندگی کنه،ولی حتی اگر تو کاخ هم باشی و سوهان روح داشته باشی زندگی برات بی ارزشه

اما اینو بدون ک تا با کفش کسی راه نرفتی نمیتونی قضاوتش کنی... 

من برات ارزوی خوشبختی میکنم💞💞

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
مادر اومده بود بعد زایمانم میگفتم به مادرت لگو نیاد ماهستیم حموم میبرد میگفت آرا ب مادرت زنگ زدی من ...

من ميدونستم اينا پيش مياد خودم رفتم خونه مامانم

[QUOTE=48793557]عزیزم ناراحت نشو،خدا کنه ک همیشه خوشبخت  باشی و هیچوقت هیچوقت گرفتار ادمای بد نشی،من اگه قیمت ج ...[/QUOTE

ولش کن این عده شکمشون سیره همه رو مثل خودشون میبینن من که کسی بخواد حرفی بزنه بهم از خدا میخوام به سرایط من گرفتارش کنه اونموقع بفهمه