خیلی خنده داره به خدا. یه جوری بعضی خانوما صحبت می کنن انگار جمعیت ایران به دو قسمت تقسیم شده. ۵۰ درصد فامیل شوهر که ذاتشون خرابه و قوم الظالمین هستن. ۵۰ درصد آدم خوبای مظلوم که این خانوما هم جزوش هستن. والا من مامانم سالها با مادرشوهر زندگی کرد یه لحظه حتی یه لحظه بی احترامی بینشون نشد. بعد از مامانم عروس دوم اومد ده سال فقط جنگیدن تا مادربزرگم از دنیا بره. اگه زنده می موند هنوز داشتن می جنگیدن.
چه کاریه خب! هیشکی تا مجبور نباشه نمی ره پیش مادرشوهر. چرا به هم پیش فرض می دید که قوم شوهر همه بی شعور و وحشی هستن. مگه خوداتون عروس ندارید؟! والا من برادر ندارم. این چیزارو می خونم خدارو شکر می کنم که هیچکس نیست پشتم فحش بده. انگار دخترای ایرانی رو از زمان گهواره برای متنفر بودن از فامیل شوهر تربیت کردن.
اون خانومی که جاهازش دویست میلیونه اگه بیست میلیون بود براش مهم نبود کجا زندگی کنه؟!اونایی که جهاز ندارن لیاقتشون خرابه های شامه؟!
مگه برای مادرشوهر یا خود شوهرت بردی. برای خودت بردی. فقط برای خودت. نه فضولیش به کسی اومده و نه اصلا گفتن داره. گفتن رقم جهیزیه و طلا و هرچی به نظرم خیلی زشته. حتی تو فضای مجازی. معنیش اینه که شما خدای نکرده خودتو با این عدد و رقمای ناچیز ارزشگذاری می کنی. دویست میلیون واقعا در مقابل شان و شخصیت یه انسان هیچییی نیست.