2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😥 اره

خوشبخالشون

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
دلارو چند حساب کردی ده میلیون شد هفتاد و شش دلار؟

130تومن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
کم حساب کرده 132 الان

من تقریبا گفتم

افرین وگرنه اون بدبختی هم که دو و پونصد درمیاره زندگیش نمیچرخه.

کی میگه زندگیش نمیچرخه

حتما صدا و سیما

مگه خودت اونجا بودی؟!!!! درسته نمیتونه بنز بندازه زیر پا ولی تويوتا رو میتونه

درسته نمیتونه یه کاخ داشته باشه اما یه خونه تر تمیز و مرتب تو یه جای خوب رو میتونه و همیشه هم سفره اش پره!!!

کی میگه نمیچرخه زندگی با 2500 دلار در ماه بعد فکر کن دو نفر باشن یعنی ماهی 5000 دلار

ایران دوبلشم کنی که هیچ ده برابرشم کنی باز نمیرسی