2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617448 بازدید | 14938 پست

ظهر دل انگیز جمعتون بخیر باشه عزیزان

خروجی امروز

میوه خوری پلاستیکی کلا دو دل بودم برا خروجی دادنش ولی دیدم بخاطرش خودمو از ظرفای دیگه محروم میکنم همم جنسش یجوریه که شستنش خیلی سخته

موجودی میوه خوریام :

یه سایز بزرگ کریستال که خیلی کم استفاده میشه

یکی از این طلایی ها که رنگ توش رفته اینو دم دست گذاشتم که بعداً بذارم خروجی

یکم هم بدون پایه هست کوچیک و خوش دست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جا کره ای شیشه ای دارم که بیشتر برا پنیر استفاده میکنم ولی لبش یکم لب پر شده تو فکرمه بذارمش خروجی ولی ظرف این مدلی ندارم شما پنیر یا کره که اضافه اومد بقیه رو تو چه ظرفی میریزین؟

یه جا کره ای شیشه ای دارم که بیشتر برا پنیر استفاده میکنم ولی لبش یکم لب پر شده تو فکرمه بذارمش خروج ...

من پنیرم همیشه تو ظرف خودش که یا کارخونه ای هست و آب داره یا خودم آب نمک درست میکنم و داخل اون، چون بمونه خشک میشه و همیشه تکه های کوچیک میکنم یا خودش تکه هست

کره هم کره کوچیک میخریم تعدادی، اندازه 1 بار مصرف کافیه

از این ظرفای نگهدارنده ی پلاستیکی، در حال حاضر یک سایز بزرگ دارم که توش خرما رو میریزم .۳تا خیلی کوچیک دارم برای زمانهایی که یه مقدار کم خرما یا مویز میذارم تو کیفم.بقیه ی پلاستیکی ها رو به مرور رد کردم و از ظرفای نگهدارنده ی شیشه ای و چینی استفاده میکنم.

من خیلییی زیاد داشتم هم چینی با درب وکیوم که چون میشکست یا دربش زود خراب میشد چهار دست سه تایی به مرور خریدم الان فقط از اون ۱۲تا ۴تا دونه برام مونده که دوتاش درش شل شده و دیگه نمی خرم .هم پلاستیکی هم شیشه ای هم داشتم . که شیشه ای ها هم لب پر شد .و اگه بخوام بخرم حتما جنس برند عالی باید بخرم

چون زیاد مصرف داشتیم یه بازه ای شوهرم هر روز غذا می برد سر کار و همون روز نمی آورد دوباره برا فرداش دو تا ظرف با سایز خاص حداقل لازم بود می رفتم دو تا سه تا دیگه میخریدم . بعد دیدم خیلی لنگه به لنگه شد . الان دارم کمشون میکنم . ظرفهایی فریزری سایز کوچیک گرفتم . همونا هم برای فریزر قابل استفاده است هم برای غذا و خوراکی بیرون بردن . و اینکه ظرفها توی کابینت توی هم جا میشه میره تا بالا . دربهاشم کنار هم .توی فریزر هم باز قشنگ مرتب میچینم میره تا بالا .توی یه طبقه از فریزر حساب کردم ۳۰ تا دونه از سایر کوچیکه جا میشن. البته من همزمان اینقدر مواد غذایی نمیزارم فریزر . ولی کلا خیلی جام باز شد هم فریزر و هم کابینت

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸اگه رسم کادو و عیدی دادن دارین ، یهو برندارین ۱۰۰ تومن کادو بدین ، وقتایی که لباس اف خورده می بینین بخرین و نگه دارین و به عنوان کادو و عیدی بدین ( من یه تیشرت جنس خوب رو زمستون میگیرم ۳۰ تومن و روز موعود 😆هدیه میدم )

📌حالا بگیم لباس نه ظرف و ظروف هم میشه ولی نظرتون؟🤭 (منکه میدونم مخالفین😂)

💸برای خانواده تفریح های کم هزینه درست کنیم، اخر هفته که میشه گاهی به جای رستوران و سینما و پاساژگردی ، یه غذای ساده تو خونه درست کنیم بریم پارک ، یه شام خوشمزه با یه مقدار میوه و چای کارمون رو راه می ندازه

📌این برای خانواده ما واجبه هر موقع میریم تفریح میریم رستوران🤕

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من خیلییی زیاد داشتم هم چینی با درب وکیوم که چون میشکست یا دربش زود خراب میشد چهار دست سه تایی به ...

الان عزیز ظروف فریزری مارک خاصی گرفتین؟

من چند تایی دارم ولی ظروف دیگه هم داشتم از اونا هم استفاده میکنم که وقتی شکست جایگزین کنم. کلا فرم مستطیل خیلی خوبه پرتی نداره

شما چند سی سی یا چه ابعادی مناسبتون؟

بچها شما چندتا ازین ظروف پلاستیکی درب دار مسافرتی دارید؟

من شش تا دارم و برای سر کار استفاده میکنم. یکی برای ناهار. یکی برای میوه و یکی هم برای سالاد.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

یه جا کره ای شیشه ای دارم که بیشتر برا پنیر استفاده میکنم ولی لبش یکم لب پر شده تو فکرمه بذارمش خروج ...

سلام دوستای خوبم❤️

من ظرف در دار هم شیشه ای و هم پلاستیکی زیاد دارم. چون غذای خودم و همسرم رو باهاشون میاریم دانشگاه. گاهی هم تا دیر وقت کار میکنیم خلاصه به اندازه ی شام و ناهار و صبحانه و میان وعده دو نفر رو باید داشته باشم.

بارانا جان رو پست شما ریپلای زدم که بگم من کره و پنیر رو تو همین ظرف های در دار نگه میدارم منتها به صورت وارونه😅 یعنی کره رو مثلا بزارید روی درب ظرف و بعد ظرف رو روش قرار بدید.

نیکو صدام کنید❤️