سلام عزیزم پیشنهاد شما خوبه.فقط کاش یه جایی بود وسایل یا پوشاکی که نمیخوایم ولی قابل استفاده هستند رو اونجا بذاریم. مثل همون خیریه ها و محل هایی که خانم ایه حمداوی تو پیجشون میذارند.
به نظرم اونی که برمیداره درسته نیازمنده ولی خواه ناخواه ممکنه حس بدی بگیره. البته کنار سطل زباله باز بهتره از انداختنه.
چند بار کنار سطل زباله، لوازمی دیدم که در حد نو هستند ولی چند روز همونجا بودند بدون اینکه کسی برداره.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه میدونید از چه جهت گفتمیکی این که افراد جدید شاید حوصلشون نکشه همه موارد را بخونن و مورد دیگه 1/2ب ...
معمولا دوستان مطلب های این چنینی میذارن ولی راجع بهش تبادل نظر نمیکنیم که تاپیک منحرف نشه😅
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
چند سال پیش یدونه تاپیک زده بودم درباره ریزش مو دیگه حرف از رفع انباشتگیِ محصولات پوستی شد گفتم روتین پوستی بذارم بقیه بیان گزارش بدن که اون جنس ها تموم بشن ولی برای دوستان سخت بود بیان سر بزنن دیگه بستمش و پاکش کردم
قبل اونم یکی از دوستان برای ورزش تاپیک زد بازم مورد استقبال واقع نشد
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰