2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617782 بازدید | 14945 پست
سلاممن نظری داشتم دررابطه بامثلن ردکردن کاپشنآنرادریک نایلون روشن بگذاریدگره بدهیدوروی یک تکه کاغذبن ...

سلام عزیزم پیشنهاد شما خوبه.فقط کاش یه جایی بود وسایل یا پوشاکی که نمیخوایم ولی قابل استفاده هستند رو اونجا بذاریم. مثل همون خیریه ها و محل هایی که خانم ایه حمداوی تو پیجشون میذارند.

به نظرم اونی که برمیداره درسته نیازمنده ولی خواه ناخواه ممکنه حس بدی بگیره. البته کنار سطل زباله باز بهتره از انداختنه.

چند بار کنار سطل زباله، لوازمی دیدم که در حد نو هستند ولی چند روز همونجا بودند بدون اینکه کسی برداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم پیشنهاد شما خوبه.فقط کاش یه جایی بود وسایل یا پوشاکی که نمیخوایم ولی قابل استفاده هستند ر ...

ببرید مسجد محله و صحبت کنید

کنار سطل زباله من دیدم نزارید بهتره

چون یا اتیش میزنن محلی ها

یا شهرداری میاد جمع میکنه بعنوان زباله

یا زباله گردا پخش میکنن اینور و اونور و اینا تو شهر ما هست 🥲

دلشاد هستم...💍

جمع آوری این حجم لباس یا ظروف یا حالا هر چی ودسته بندی شون کار سخت وزمان بری

حتی برای انجمن وارگان ها

به نظرم همون محله به محله خانواده ها اطراف خودشون شناسایی کنند

این فرهنگ اش جا بیافته بهتره.

✅️چندتا از اسباب بازی های دخترم آوردم خونه باغ بمونه همیم جا بازی کنه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

یه غذا هست خیلیییی خوشمزه و راحته (غذای محلی سیستان) ، عصای دستمه وقتایی که تایم ندارماسم: کشک زرد ز ...

ما بهش میگیم کله جوش

اتفاقا خیلی هم دوست داریم👌

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
نه میدونید از چه جهت گفتمیکی این که افراد جدید شاید حوصلشون نکشه همه موارد را بخونن و مورد دیگه 1/2ب ...

معمولا دوستان مطلب های این چنینی میذارن ولی راجع بهش تبادل نظر نمیکنیم که تاپیک منحرف نشه😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تاپیک هایدی جان کجاست ؟

پاک کردم

چند سال پیش یدونه تاپیک زده بودم درباره ریزش مو دیگه حرف از رفع انباشتگیِ محصولات پوستی شد گفتم روتین پوستی بذارم بقیه بیان گزارش بدن که اون جنس ها تموم بشن ولی برای دوستان سخت بود بیان سر بزنن دیگه بستمش و پاکش کردم

قبل اونم یکی از دوستان برای ورزش تاپیک زد بازم مورد استقبال واقع نشد

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰