2777
2789
عنوان

گریم بند نمیاد خدااااا

552 بازدید | 41 پست

بچه ها بابام مریضه قلبش مشکل داره پریشب ک حالش بد شد دکتر بی همه چیزش به مامانم گفته بود چطوری تا الان زنده مونده؟قلبم داره اتیش میگیره به خدا یه لحظه گریم بند نمیاد امروزم رفتم دیدمش داغووون شدم بابام خیلی شوخ و سرحال بود همیشه اما حالا افتاده بود روی تخت بی حال...دارم میمیرم نمیتونم این وضعیت و تحمل کنم تو رو خدا دعا کنید دوبارخ بابام مثل قبل خوب بشه تو رو خدا

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

خدا سلامتی بده 

براشون صلوات فرستادم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اين روزا رو خيلي ديدم توكل كن بخدا هر چي صلاحتون باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ايشاالله زود خوب ميشن😭 ...

ایشالاااا.... من طاقتم کمه خدا خودش میدونه بابام نباشه من دیگه نمیتونم نفس بکشم

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

توکل کن بخدا عزیزم ان شالله حال پدرتون ب زودی و زودی خوب بشه

و سعی کنید ب مادرتون روحیه بدین و همینطور ب پدرتون

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

امان از بعضی دکترا که انگار خدان😔

اللّهم صل علی محمّد و آله محمّد وعجل فرجهم

ان‌شاءالله حالشون به زودی خوب بشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه