ینی چی چشم پوشی کن فردا من زگیل یا ایدز گرفتم کی جواب میده
اسی بنظرم حتما یه مشاوره برو اینجا بعضیا عقل درست ندارن نمیدونن چی بگن و راهنمایی کنن. خودشون پر از مشکل هستن. مشکل شماهم واقعااا بزرگ و ما تجربه ای نداریم.. فقط سعی کن رابطه برقرار نکن چون حتما بیماری بهت میده
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خیانت و مشکلات جنسی بجز عقیده درمانی و ایمان درمانی راه حل دیگه ای نداره... این آقا حس بی ارزش بودن نسبت به خودش و زندگیش داره برای همین داره بازی میگیره
اگر میتونی.. از این راهی که گفتم کمکش کن
اگر نه که ببین مشاور چی میگه
آسیب به بچه ها بعد طلاق بیشتره یا الان؟! اینو باید مشاور بهت بگه
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم خواهش میکنم، تو همه ی دنیای بچه هاتی و هیچ ادمی توی این دنیا نمی تونه جای تورو براشون پر کنه و به اندازه ی تو دوستشون داشته باشه و بهشون اهمیت بده، لطفا اگه افکار خودکشی داری حتما حتما کمک روانشناسی و حتی روان پزشکی بگیر، باور کن خیلی ها درگیر افسردگی بودن کمک گرفتن و معالجه شدن، این افکار خیلی جدین خواهش میکنم کمک بگیر