سیندرلاf مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1506 عنوان چه جوری خودمو ازاین زندکی خلاص کنم بادوتابچه 😭خاهرانه کمکم کنین 490 بازدید | 40 پست ۸ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم ،شوهرم ازهمون اول ازدواج بمن خیانت میکرده چن بار چت یا شمارع مچشو گرفته بودم ولی نمیدونستم خیانت جنسی بمن میکرده تااینکه امسال حامله ک بودم فهمیدم خیلی چیزای بدی درموردش فهمیدم ۹وماه شب وروزم گریه بود دیگ حامله بودم احساسی بودم بخشیدمش بخاطر بچه هام حالا امشب فهمیدم دست از اون کاراش برنداشته توی دیوار به ینفر ک خونه ساعتی اجاره میداده پیام داده برا دوساعت چند ؟خانوما خاهرانه کمکم کنین من چیکار کنم این ادم کاراشو ترک نمیکنه چ خاکی برسرم کنم برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️ 1403/09/06 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرقروتسیاه عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5886 عزیزم اگه تو دیوار پیام ناجور دادن زودتر به پلیس فتا اطلاع بده
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 4332 چشم پوشی کن اصلا گوشیش و نگرد نه تو طلاق بگیری نه اون کاراش و ترک میکنه پس انقدر کنکاش نکن تو گوشیش و کاراش
سیندرلاf مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1506 تو دیوار مگه اینکارها آزاده؟؟؟ خونه اجاره ای نوشته ساعتی برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14457 یکم از شرایطتت بگوخونوادت ساپورتت میکن؟از لحاظ مالی خوبن؟خودت میتونی بری سرکار؟ تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چاخان_اعظم۱ عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 12970 ببین اگه تو این زندگی بمونی ممکنه سلامتیو از دست بدی میدونی ممکنه ایدز یا هپاتیت و زگیل تناسلی و هزار تا مرض دیگه بگیری ؟
chaeesabz66 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 9021 فقط مشاوره همین اینجا به درد اینکه بخای برا اینده ات تصمیم بگیری نمیخوره
سیندرلاf مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1506 چشم پوشی کن اصلا گوشیش و نگرد نه تو طلاق بگیری نه اون کاراش و ترک میکنه پس انقدر کنکاش نکن تو گوشیش ... ینی چی چشم پوشی کن فردا من زگیل یا ایدز گرفتم کی جواب میده برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25888 چشم پوشی کن اصلا گوشیش و نگرد نه تو طلاق بگیری نه اون کاراش و ترک میکنه پس انقدر کنکاش نکن تو گوشیش ... خیلی ببخشید اینو میپرسم اگر همسر خودتون هم همچین کارایی کنه بازم میکی کنکاش نکنم و نگردم بزارم خیانت جنسی کنه مهم نیست؟؟؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سیندرلاf مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1506 ببین اگه تو این زندگی بمونی ممکنه سلامتیو از دست بدی میدونی ممکنه ایدز یا هپاتیت و زگیل تناسلی و هز ... دقیقا ازهمین میترسم این ادم باهزار نفره چ مرد چ زن برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️
سیندرلاf مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1506 یکم از شرایطتت بگوخونوادت ساپورتت میکن؟از لحاظ مالی خوبن؟خودت میتونی بری سرکار؟ نه شرایط هیچکدومشو ندارم برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️