2777
2789
هیچکس نمیدونه بعد مرگ چی میشه من خودم بشخصه فک میکنم این تنها زندگی منه و بعد مرگ از بین میرم

اگه اونجوری حساب کنی یعنی روح وجود نداره تقریبا الان هم میشه گفت یه سری گوشت متحرکیم و از هیچ نیومدیم که به هیچ بریم فقط ادراکمونو از دست میدیم و جزئی از طبیعت میشیم

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

تناسخ اگه وجود نداشت پس چرا ادما بیخودو بی جهت بددن تجربه از یچیزایی میترسن تو یه چیزایی استعداد دار ...

تمام علم روانشناسی و ژنتیک گویای جواب حرف شماست 

دلیلی برای تناسخ نیست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من اعتقاد به تناسخ انکار وجود خداوند و حقانیت وجودی مخلوقات الهیه این خرافه رو افرادی ساختن که به خداوند اعتقادی نداشتن و بعضی دیگر هم بخاطر سو استفاده از فکر افراد ناآگاه از لحاظ اعتقادی در کشورهای غربی ادامه دادن که نمونش رو مخصوصا داریم در کشور هند میبینیم که چجوری از ضعف اعتقادی مردم سو استفاده اقتصادی شده😊

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

عزیز اعتقاد تناسخ افکار مسدمونا نیست و کسایی هم که این چیزا رو باور میکنن اصلا ایت الله بهجت رو قبول ...

عزیزم علت اینکه نام آیت الله بهجت ره رو به کار بردم چون خواستم نامسلمونها با دیدن ایمان آیت الله بهجت ره ایمان شون به دین اسلام قوی بشه به خودشون بیان

کاربری دست دو نفره
تناسخ انقدی ایراد داره که حتی تو کشورایی که مرکز ایجاد این‌مکتب فکری هستن هم طرفداراشو از دست داده . ...

نه من که میگم یکسان نیستن 

اون امتحان های بعدی رو میشه با همون جهنم توصیف کرد 

در اخر به جز کافران امه با کمال میرسن اما نه با امدن مجدد به این دنیا بلکه با عذاب و عقاب در بزرخ و اون دنیا اینطور عادلانا تره 

چون اونی که ۲۰ گرفته هم میگه ایکاش منم باز می امدم تا ثواب بیشتری جمل میکردم اما این فرصت رو نداره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم میگم ایشون توهم زده که میگه بهشت و جهنمو دیدمکی به کیه

وای ایشون رو نمی شناسی چیزی نگو  

اول برو راجع به ایشون تحقیق کن 

ایشون علم غیب داشت و مستجاب الدعوه بود 

کاربری دست دو نفره
عشقم ما بعد از دور از جونت مرگ وارد عدم و نیستی میشیم مغز توهم دنیا رو ایجاد میکنه وقتی از بین بره د ...

منطقی نیس .

اولا که خب اگه این دنیایی که میبینیم توهم هست شما چرا ازش بیدار نمیشی؟

دوما اگه مغز انقد هوشمنده که منو با توهم گول میزنه و همه چیو با برنامه ریزی خودش جلو میبره پس چرا نمیتونه جلو مرگ خودشو بگیره؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
عزیزم علت اینکه نام آیت الله بهجت ره رو به کار بردم چون خواستم نامسلمونها با دیدن ایمان آیت الله بهج ...

اگر ادمها اهل مطالعه و کنجکاوی و پزدا کردن حقیقت بودن خمه واسه تودشون یا پا ایت الله میشدن 

متاسفانه منبع و خوراک فکری ادمها فقط فضای مجازی و سوق دادن به بیراهه هاست 

و رسیدن دست های پشت پرده به سود و منفعت همچین افکاری 

از اونطرف قشر مقابل هم با ناعدالتی به اسم اسلام باعث دین گریزی شده و ...

حرف برا گفتن زیاده خطر تعلیق هم هست چیزی نگیم بهتره

منم میگم ایشون توهم زده که میگه بهشت و جهنمو دیدمکی به کیه

@m__kalbim دخترخاله منم تقریبا همه چیزو انکار میکرد اعتقادی نداشت ولی بعد از تجربه مرگ موقتش کلا یه آدم دیگه شد از چندنفر که فوت شدن برای خونواده و اطرافیانشون پیغام آورده بانشونه که اون اشخاص باورکنن،مرگ چندنفراز اطرافیان و آشناهامون رودیده یکیشون فوت شد ، حتی حرفایی که من توذهنم میزدم رو میدونست من تو حیاط بیمارستان بودم اون موقع ، دروغ و توهم نیست 

منطقی نیس .اولا که خب اگه این دنیایی که میبینیم توهم هست شما چرا ازش بیدار نمیشی؟دوما اگه مغز انقد ه ...

این قضیه پیچیدست اگر بخوام واضح بگم اصلا مرگی وجود نداره مغز از بین میره ولی از همون اول هم مغز توهم  من و تویی رو ایجاد کرده و من یا تو وجود نداره مثل دریا با موجش 

ما وقتی می‌میریم موجی هستیم که دریا میشیم برای درکش تو یوتیوب سرچ کن نادوگانگی بهت میگه که مغز دنیا رو ایجاد کرده 

این قضیه پیچیدست اگر بخوام واضح بگم اصلا مرگی وجود نداره مغز از بین میره ولی از همون اول هم مغز توهم ...

مغز تو و من یه دنیا رو ایجاد کرده؟چرا مغز من یه جای دیگه تولید نکرده مغز تو یا جای دیگه 

همه 

بنظرم شما بیشتر سعی در این داری ک بگی تناسخ هست وجود داره و بهشت و جهنم ساختگیه

تو قرآن درمورد بهشت و جهنم گفته چیزی درمورد تناسخ گفته نشده

پس همش چرته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀