2777
2789
حتی اینطوری ام دلم خنک نمیشه

طبیعتا ادمیزاد وقتی دلش خنک میشه که ببخشه 

یعنی خودم وقتی دلم خنک میشه که ببخشمش و اصن تمایلی ندارم بدی تداوم پیدا کنه حتی اگه قرار باشه فقط اونایی که اذیتم کردن اذیت بشن.

ولی خب اغلب ادیان و مکاتب فکری ساختارشون همینه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خابم میاد وگرنه تا خود صب برات راجب تناسخ توزیح میدادم از اینکه چقد پیچیده و جالبه☺ولی تنها ...

فردا تاپیک بزن بگو واسمون 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خوبه لاقل امید به زندگی دیگه داری ،من که اصلا به هیچ وجه دوست ندارم دیگه دنیا بیام

تو این زندگیم خیلی زجر کشیدم از لحاظ مالی خوب بودم ولی هیچوقت نازکش نداشتم هیچوقت تکیه گاه محکمی نداشتم همیشه از همون بچگی استرس همه رو داشتم پدر مادر برادر شوهر و حالام یچه ها 

هیچوقت هیچکس مراعاتمو نکرد..

این الله بهجت ره که بهشت و جهنم رو میدید گفت که تناسخ توهم هست حقیقت نداره

عزیز اعتقاد تناسخ افکار مسدمونا نیست و کسایی هم که این چیزا رو باور میکنن اصلا ایت الله بهجت رو قبول ندارن که بخوان حرفشو بپذیرن 

اما تز اون مهتر خدا بارها در قران اشاره کرده که یکبار به شما فرصت میدیم و راه برگشوی بعد مرگ نیست 

ادما قران رو هم نمیپدیرن یه کلیپ چرت خارجی رو بیشتر قبول دارن 

دیگه هرکی با اعتقادشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تناسخ اگه وجود نداشت پس چرا ادما بیخودو بی جهت بددن تجربه از یچیزایی میترسن تو یه چیزایی استعداد دارن خیلی چیزارو مادرزادی بلدن بنظر من که هست

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
تو این زندگیم خیلی زجر کشیدم از لحاظ مالی خوب بودم ولی هیچوقت نازکش نداشتم هیچوقت تکیه گاه محکمی ندا ...

درکت میکنم خودتو فدای بقیه کردی مثل من

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اگر چند زندگی داشته باشیم دیگه هیچکس سعی نمیکنه ادم خوبی برشه میگه خوب بازم میام ایک دنیا ارکار میحو ...

تناسخ انقدی ایراد داره که حتی تو کشورایی که مرکز ایجاد این‌مکتب فکری هستن هم طرفداراشو از دست داده .

ولی تنها نقطه قوتش که اوایل باعث فراگیریش شد پاسخ به همین سوالای شماست 

اونی که ۲۰ گرفته از چرخه خارج میشه و خودش معلم میشه 

اونی که ۵ گرفته انقد میاد و میره و تلاش میکنه و تقاص اشتباهاتشو میده که بتونه به کمال برسه 

تو به عنوان معلم دوتا راه داری 

یا دانش اموزی که ۵ گرفته رو تا ابد از تحصیل منع کنی 

یا بهش فرصت بدی خودشو ثابت کنه 

کدومو انتخاب میکنی؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
متاسفانه خابم میاد وگرنه تا خود صب برات راجب تناسخ توزیح میدادم از اینکه چقد پیچیده و جالبه☺ولی تنها ...

عزیزم میشه یه تاپیک بزنی کااامل توضیح بدی؟؟هروقت حوصله داشتی لطفا این کارو بکن.

منم تگ کن مرسی عزیزم😘😘😘

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
تو این زندگیم خیلی زجر کشیدم از لحاظ مالی خوب بودم ولی هیچوقت نازکش نداشتم هیچوقت تکیه گاه محکمی ندا ...

عشقم ما بعد از دور از جونت مرگ وارد عدم و نیستی میشیم مغز توهم دنیا رو ایجاد میکنه وقتی از بین بره دنیایی هم وجود نداره