2777
2789
مغز تو و من یه دنیا رو ایجاد کرده؟چرا مغز من یه جای دیگه تولید نکرده مغز تو یا جای دیگه همه

عزیزم ببین نادوگانگی یعنی اینکه ذهن از بدن جدا نیست یعنی روحی وجود نداره مغز این توهم رو ایجاد میکنه یک شخصی درون بدن وجود داره و داره بیرون رو احساس میکنه در صورتی که مغز برای کنترل کردن بدن این توهم رو ایجاد کرده و کسی اون تو نیست فقط توهمه 

تو کلام نمیگنجه اگر سرچ کنی تو یوتیوب خیلی بهتر توضیح میده پیشنهاد میکنم گوش بدی متوجه میشی چه خبره

@m__kalbim دخترخاله منم تقریبا همه چیزو انکار میکرد اعتقادی نداشت ولی بعد از تجربه مرگ موقتش کلا یه ...

منم یه نمونه اش رو تو فامیلمون دیدم البته اون موقع برنامه ی زندگی پس از زندگی نبود ولی اونو جلوی چشمم دیدم . بعدها که برنامه رو دیدم خیلی‌هاشون همون چیزایی که من از فامیلمون دیده بودم رو می گفتن برام جالب بود و می دونستم دروغ نمیگن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اونجوری حساب کنی یعنی روح وجود نداره تقریبا الان هم میشه گفت یه سری گوشت متحرکیم و از هیچ نیومدی ...

بله خب ما جزئی از طبیعت هستیم البته این فکر منه شاید واقعیت چیز دیگه باشه 

عزیزم ببین نادوگانگی یعنی اینکه ذهن از بدن جدا نیست یعنی روحی وجود نداره مغز این توهم رو ایجاد میکنه ...

مراقب باش افکار ذهنت رو چه کسایی مدیریت میکنن عزیز .کلیپا خیلی قشنگن ولی ولی خیلیاشونو از خدا بیخبرانی ساختن برا توجیه نیستی و برای اینکه حس کنجکاوی روح خودشون رو پیدا نکردن هزاران دلیل و مدرک میارن برا قصه های خیالی خودشون 

مگر هرچی تو یوتیوپ گفت ما باید بپذیریم ؟البته مختارید زندگی خودتونه 

تا مرجعی مثل قران داریم با این همه تفسیر زیبا چرا رو بیاریم به حرفهای غیره 

امیدوارم خوشبخت و عاقبت به خیر باشین

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مراقب باش افکار ذهنت رو چه کسایی مدیریت میکنن عزیز .کلیپا خیلی قشنگن ولی ولی خیلیاشونو از خدا بیخبرا ...

ممنون عزیزم 

نه من منبعم یوتیوب نیست تا از چیزی اطلاع کافی نداشته باشم مطالب سایت ها رو جدی نمیگیرم برای من از کتاب تفکر زائد اینا شروع شده ❤️❤️

ممنون عزیزم نه من منبعم یوتیوب نیست تا از چیزی اطلاع کافی نداشته باشم مطالب سایت ها رو جدی نمیگیرم ب ...

من نمیخونم چون خودم اعتقاداتم خیلی قوی نیست دوست ندارم دچار شک و تردید بشم

ولی معتقدم کسی که بخواد تفکر کاملی داشته باشه باید هم  نقد یه چیزو بخونه هم خودشو و راه درست رو اونطور انتخاب کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عشقم ما بعد از دور از جونت مرگ وارد عدم و نیستی میشیم مغز توهم دنیا رو ایجاد میکنه وقتی از بین بره د ...

عشقم من تجربه دنیای پس از عالم نزدیک به مرگ دارم  در واقع کما رفته بودم روح و آخرت و قیامت همش درسته

حیف نمیشه گذشته مو نشون بدم یا ثابت کنم  

کاربری دست دو نفره
من دیدمش انقدر ایراد داشت تو اعتفاداتش کا نگو یه جاهایشم درست بود ولی خیلی اشکال داشت دوس داشتی برات ...

نهههه ببین برداشت ادما ازش متفاوته اتفاقا دلیل اینکه هندیا به عنوان دین قبولش دارن همینه میگن ما همه یکی هستیم پس به هم اسیب نمیزنیم به هم ظلم نمیکنیم