2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک هفته قبل پریود بیبی چکم مثبت شد و سوزش معده داشتم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
این استرس و انتظار خودش باعث میشه لقاح نگیره

اره دقیقا درسته ولی خب امان از ادم عجول 😦 من ماه دوم اقدامم و دوس دارم زود ب نتیجه برسم میدونم خیلی عجولم😞

من رفتم ازمایش خون دادم منفی شد ولی دکتر ازمایشگاه گفت بعد موعد باید بیای هنوز ۴روز مونده تا پریودم

اخی انشالله هستی 

اقدام چندمت بود عزیزم جنسیت هم براتون مهمه؟ 

اره دقیقا درسته ولی خب امان از ادم عجول 😦 من ماه دوم اقدامم و دوس دارم زود ب نتیجه برسم میدونم خیلی ...

خودتو سرگرم کن

بیخیالی خیلی نتیجه میده

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
چه خوب ادم تا پریود بخواد صبر کنه پیر میشه😂 جنسیت براتون مهم بود؟ کاری کردید بابتش؟

نه 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤