این مدت استرس زیاد داشتم مخصوصا دوران کنکور و جنگ چیکار کنم؟
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
ترو خدا ؟ یعنی ممکنه درست بشه مثل قبل گاها خودمو غریبه میبینم