2777
2789

۱۰ ۱۵ سال باید پرداخت کنی بعل بازنشسته میشی 

و اینکه بعد ۳ ماه بیمه تکمیلی تعلق گرفته میشه واسه حوادث ، چمیدونم از کار افتادگی این حرفا 

و اگه خدایی نکرده مثلا کسی فوت کنه بعد اون حقوقو میفرستن واسه خانمشون 

این درسته؟ 

یکی که توی ثبت احوال کار می‌کرد بهم گفت راسته حرفاش؟

پرداخت ۱ ماهه داره و ۳ و ۶ و ۱۲ ماهه که هر کدومشون ی سودی میدن

از بیمه ایران کسی چیزی میدونه

بهترسنه ، آسیا هم داریم خوبه

مثلا فرض کن من مَرد باشم و متاهل باشم خب؟ 

اگه من ۱ سال یا مثلا چند ماهه که دارم پول واریز میکنم واسه بیمه و تو همین مدت کمی که ثبت نام کردم مثلا فوت کنم بعدش به کی میدنش؟ 

اصلا بعد فوت من این حقوقو میدن به طرفم یا نه؟ یا اونم باید تا ۱۰ ۱۵ سال ادامه پرداختو کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عقد قرارداد حواست باشه ۱۵ ساله میزنه یا ۳۰ ساله

من اون موقع نمیدونستم از خودش زد ۳۰ سال 

تا ۳۰ سال بشه فکر نکنم زنده باشم 😁بعد میتونی خودت انتخاب کنی به کی برسه 

من پسرمو انتخاب کردم

موقع عقد قرارداد حواست باشه ۱۵ ساله میزنه یا ۳۰ سالهمن اون موقع نمیدونستم از خودش زد ۳۰ سال تا ۳۰ سا ...

خب فرض ون من همین ۶ ماه دیگه بمیرم 

اونقت بعد مرگم باید ب زنم پرداخت کنن حقوقو؟ یا زنم باید تا ۱۰ ۱۵ سال پرداخت کنه؟

( بخدا دخترم مثال زدم )

موقع عقد قرارداد حواست باشه ۱۵ ساله میزنه یا ۳۰ سالهمن اون موقع نمیدونستم از خودش زد ۳۰ سال تا ۳۰ سا ...

تو وقتی انجام دادی بعد از چند مدت بیمه تکمیلی واست انجام دادن؟ و وام از کی بهتون دادن؟