2777
2789

اول از همه دوستم دختره، پسر نیست و من تو پروسه‌ی فراموش کردن بودم که دیشب تکست داد نمی‌دونم چی کار کنم، از طرفی مثل دو قطبی‌ها رفتار می‌کنه و این بهم آسیب می‌زنه از طرفی هم دوست دارم دوباره باهاش دوست باشم اما خب هروقت باهاش ارتباط برقرار می‌کنم همه‌ش آسیب می‌بینم نمی‌دونم بهش چی بگم فقط نمی‌خوام دوباره اون روزها و شب‌هایی که گریه می‌کردم تکرار بشه از طرفی هم کنکور دارم…

مدام می‌ره دوست جدید پیدا می‌کنه یا نمی‌دونم از هر طریقی سعی می‌کنه اذیتم کنه از طرفی هم گاهی این حرف‌ها رو می‌زنه =)

京香水月

بزززززززززز اااااااااااااااا رررررررررررررررررررررررررر

بزززززززززز اااااااااااااااا رررررررررررررررررررررررررربزززززززززز اااااااااااااااا رررررررررررررررر ...

صفحه‌ی اول بذارم نمی‌ره گوگل؟:)

京香水月

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی باش بهرحال رفیقین دشمن هم که نیستین وابستگیتو کمتر کن زمان می‌بره ولی میتونی چون منم از پسش بر ...

مثل خواهر نداشته‌م می‌مونه اما خب اذیت می‌کنه سر هر مسئله‌ای سریع قهر می‌کنه یا …

امیدوارم :)

京香水月

مثل خواهر نداشته‌م می‌مونه اما خب اذیت می‌کنه سر هر مسئله‌ای سریع قهر می‌کنه یا …امیدوارم :)

درک میکنم...

ما بیشتر اذیت میشیم ولی خب کازیش نمیشه کرد 

جز صبر و تحمل و اینکه رو خودمون کار کنیم کمتر وابسته و حساس باشیم:)

خب؟