2777
2789
عنوان

چرا من هیچوقت دیده نمیشم 😭

66 بازدید | 9 پست

همه کار ها رو من میکنم 

آشپزی عالی 

اخلاق خوب و مهربون 

خیاطی بلدم 

سفالگری 

مروارید دوزی 

عکاسی و هزار چیز دیگه 

بعد آبجیم که ازم ۳ سال کوچیکتره و فقط یه کم خیاطی بلده بد اخلاق و عصبانی هم هست همه اونو تعریف میکنن و میگن از ابجیت یاد بگیر

واقعا دلم گرفته 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه جوری باهام رفتار میکنن انگار من یه آدمی ام که هیچ کاری بلد نیستم و بی عرضه ام🥲من ۱۸

از الان یاد بگیر کار درست انجام بده نظر کسی برات مهم نباشه رو کارت تمرکز کن 

من ازدواج کردم خونوادا شوهرم اینطور رفتار کردند چون از همشون بهتر بودم اوایل سختم بود الان کلا دیگه بی خیال شدم 

چون خودتو همه چیز بلد نشون میدی و همه کارهارو میکنی و مهربونی

ادمای الان به افرادی مثل شمابها نمیدن دقیقا به کسی مثل خواهرت بها میدن که همون یه کار کوچیکی رو که بلده بلده که تو چشم کنه و کمی هم سلیطه گری میکنه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

از الان یاد بگیر کار درست انجام بده نظر کسی برات مهم نباشه رو کارت تمرکز کن من ازدواج کردم خونوادا ش ...

من واقعا برام سخته 

سعی میکنم مهم نباشه ولی هست

چون واقعا دارن توهین میکنن🥲

چون خودتو همه چیز بلد نشون میدی و همه کارهارو میکنی و مهربونیادمای الان به افرادی مثل شمابها نمیدن د ...

اتفاقا عزیزم هیچکس نمیدونه من چند کار بلدم و جایی انجام ندادم 

ولی خب خواهرم واقعا بلده خودشو تو چشم کنه 

من واقعا برام سخته سعی میکنم مهم نباشه ولی هستچون واقعا دارن توهین میکنن🥲

اره میفهمم نمیشه که آدم بش فکر نکنه اما میگم نذار باعث حس بد نسبت به خودت بشه تو بهترینی با این همه چیز که گفتی