2777
2789
عنوان

میشه بیاید درددل کنیم حالم بده شوهرم که اینهمه بش اعتماد داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 48 پست
اگه تا همین بوده ادامه نده کافیه ببخشش

اتفاقا باید دقت کنه ببینه چکار میکنن‌

شوهرشو بشناسه مرد خیانت کار بازم خیانت میکنه پس همچی اول مشخص شه بهتره 

بقول برادرم انقدر زنا با اغوش باز خیانت مردارو بخشیدن مردا دیدن فلانی از وقتی خیانت کرده زنش بیشتر کوونش میخوره چرا ما نکنیم افتادن تورقابت خیانت 

امثال زنهای مثل تو باعث میشن خیانت کسترش پیدا کنه 

ولش کن مرده دیگه بزار بکنه ببخشش تازه جایزه هم بهش بده برای کارش دفه بعدی تشویق بشه بهتر انجام بده 

و مردای دیگه هم تشویق بشن به خیانت 

واقعا زنایی که خیلی راحت کار زشتو و خیانت و میبخشن خودشون درونشون اینکارو بد نمیدونن وگرنه همه از کار خلاف و خطا بدشون میاد 

کسیکه روی کار خلاف چشم میبنده یعنی خودش هم ممکنه اون خلافو یروز انجام بده 

حتی اینو مردا میدونن 

وقتی مردی خیانت میکنه و با تشویق زنش روبرو میشه مرد با خودش میگه این زن اصلا حیا و اخلاق نداره براش مهم نیست 

فک‌کن من مثلا دزدی کنم تو بشینی بگی عیب نداره من میگم اوه اینم خودش اینکارس پس 

اگه زنه سن داره مطمئن باش بخاطر پول

نمیدونم چتدنا عکس تو فایلایی ک برا هم فرستادن مونده ک عکس ی زن بالای ۴۵سال مشترک بود ک با چادر و‌محجبه بود

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا باید دقت کنه ببینه چکار میکنن‌شوهرشو بشناسه مرد خیانت کار بازم خیانت میکنه پس همچی اول مشخص ش ...

آدم ها اشتباه میکنند هیچکس مصون نیست حالا بیا بیین این اشتباه ارزشش چقدره که مثلا شوهر و بچه و خانواده از دست بره یا نع میگم ببخشه یا اصلا نبخشه ولی اگه زندگیش ارزش داره حفظش کنه همین دیشب نه خیلی دور من یه اشتباهی کردم پیش همسرم و مامانم فهمیدن ولی همسرم خودش بخشید چون ارزش زندگی رو میدونه 

اتفاقا باید دقت کنه ببینه چکار میکنن‌شوهرشو بشناسه مرد خیانت کار بازم خیانت میکنه پس همچی اول مشخص ش ...

خانم محترم من کی گفتم که تشویقش کردم من دلایل خودمو دارم که فعلا بروش نیارم نگفتم کلا بش نگم گفتم بزا ببینم چی به چیه تا کجا پیش رفتن هرچند وقتب خونس اصلا کاری نمیکنه ک من شک کنم

در ضمن من از دیروز ک فهمیدم بااینکه مستقیما بش نگفتم ولی غیرمستقیم بش فهموندم ک اگه فکر کس دیگه بکنی ولت میکنمو فلان و تهدیدش کردم و کلی تیکه بارش کردم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
آدم ها اشتباه میکنند هیچکس مصون نیست حالا بیا بیین این اشتباه ارزشش چقدره که مثلا شوهر و بچه و خانوا ...

دقیقا من چون حالم باش خوب بود و میدیدم پدرخوب و همس خوبی هس میترسم از آبروریزی و بعدشم بچه ها رو از دست بدم

یکی که بهش خیانت شده وقتی یه زندگی چند ساله با چندتا بچه داشته باشه نمیتونه راحت بگذره و بگه همه چی تموم شد عواقب خیلی زیادی داره باید همشو در نظر بگیره بعد تصمیم بگیره تین شعارهارو فقط برای خودت نگه دار 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اول مدرک جمع بکردی دوم از شوهرت درخواست طلا خریدن و عوض کردن وسایل و .....کن .اگه دعوا شد آبروی خودشو اون زنه رو ببر .. البته پلیس زنگ بزن بیاد چون مطمئن باش که به کتک کاری میرسه ...جوری باشه که این یه منت سنگین باشه رو دوش خانوادش که جرعت حرف زدن نداشته باشن

اخه چرا همینجوری یه چی میگی وقضاوت میکنی اونی که خیانت دیده همیشه نمیتونه ول کنه بره یه وقتایی یه چیزایی هست که اون وتو اون زندگی نگه میداره در مورد مردی حرف نمیزنم که خیانت براش خیلی عادیه وازش لذت میبره در مورد مر دی حرف میزنم که یکبار انجام داده وپشیمونه شاید زن براش بهتر باشه که ببخشه 

تو چی میدونی چی به اون زن گذشته تا بتونه ببخشه تو چی میدونی زن چقدر اذیت شده تا بتونه برگرده به زندگی وخودشو پیدا کنه

ایستاده برات دست میزنم چون چرت گفت

منم برای شما ... بعضیا اینقد نپخته حرف میزنن ادم میسوزه واقعا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اخه چرا همینجوری یه چی میگی وقضاوت میکنی اونی که خیانت دیده همیشه نمیتونه ول کنه بره یه وقتایی یه چی ...

بعدم یجوری میگه که خوده زن هم حتما اینکارس انگار با منو امثال من زندگی کرده

اول مدرک جمع بکردی دوم از شوهرت درخواست طلا خریدن و عوض کردن وسایل و .....کن .اگه دعوا شد آبروی خودش ...

والا قراره خونه ای ک چندوق پیش گرفتیمو به نامم کنه ولی چون ی شهر دیگس وقت نشد برم اونجا ک محضری بشه حالا امروز غروب بردم بازار یسری چیز میز گرفت برام و منم قضیه خونه رو بش یادآوری کردم گف چشم اگه میخوای تعهد هم برات مینویسم  

امروز کلا انگار فهمیده من ی بوهایی بردم خیلی بهتر از قبل شده   مث اوایل ازدواج هی دستو پامو میبوسه

یعنی بااینکارا میخواد خرم کنه🤔

شما چکار کردی بروش اوردی؟ میدونم بش بگم فقط از گفتن حقیقت درمیره و میپیچونه

من کاری کردم شوهرم ب گریه افتاد 

دست رو قران گذاشت توبه کرد و قسم خورد بار آخرشه 

البته شوهر من خیانتش در حد چت بود