2777
2789

من ده سال سابقه کار دارم از همون ده سال پیش عادت داشتم همه پس اندازمو طلا میخریدم تا اینکه چندسال پیش مقداری در حد اپارتمان جمع کرده بودم فروختم که اپارتمان قسطی بخرم دیدم مامانم نزاشت گفت بیا با من شریک شو منم بچه بودم نمیدونستم این دزد هست کل پولا رو بالا کشید حدود ۲۰۰ گرم طلا میشد الانم پس نمیده زحمت کشیده من بود ضررم شد هیچ جای حرفمم نیست رفت زمین بنام خودش خرید

دیگه گذشت من دوباره کار کردم حداقل ماشینی بخرم همکارام بهم میخندن پیاده سرکار میرم با این سابقه کاریم، دیدم مامانم به ماشینمم حسودیش میشه یه جورایی عقده داشت نمیزاشت داخل حیاط پارکش کنم منم ماشین فروختم دادم طلا بماند که صد میلیون از پول ماشینمم بالا کشید فقط مجبور به سکوتم

الان تا چیزی میشه میگه تو ماشین فروختی دادی طلا خوب جمع کردی ضرر نکردی یعنی باورم نمیشه یه مادر انقدر حقیر عقده ای باشه چشم به مال بچش داشته باشه خواست بقیه پولارم بگیره خداروشکر دوست پسرم گفت ساده نباش بده طلا بردار حرفش گوش کردم

حالا اون صد میلیون پس نمیده منم چون ضامن وامم مادرم هستش ۶ ماهه قسط نمیدم تا اون قسط بده اما اونم قسط نمیده البته فقط سی میلیون هست این بانکم نمیدونم چرا هیچ اقدامی نمیکنه

من قسط ندم بانک چکارم میکنه؟ از ضامن میگیرن؟

مطمئنی مامانته 😑😑😑😑😑😑

پشمام

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله از ضامن می گیرن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
صد میلیون پارسال برام سی گرم طلا میشد این عفریته همشو بالاکشید پس هم نمیده دوست نداره من بجایی برسم ...

چنتا بچه اید؟

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..