من ده سال سابقه کار دارم از همون ده سال پیش عادت داشتم همه پس اندازمو طلا میخریدم تا اینکه چندسال پیش مقداری در حد اپارتمان جمع کرده بودم فروختم که اپارتمان قسطی بخرم دیدم مامانم نزاشت گفت بیا با من شریک شو منم بچه بودم نمیدونستم این دزد هست کل پولا رو بالا کشید حدود ۲۰۰ گرم طلا میشد الانم پس نمیده زحمت کشیده من بود ضررم شد هیچ جای حرفمم نیست رفت زمین بنام خودش خرید
دیگه گذشت من دوباره کار کردم حداقل ماشینی بخرم همکارام بهم میخندن پیاده سرکار میرم با این سابقه کاریم، دیدم مامانم به ماشینمم حسودیش میشه یه جورایی عقده داشت نمیزاشت داخل حیاط پارکش کنم منم ماشین فروختم دادم طلا بماند که صد میلیون از پول ماشینمم بالا کشید فقط مجبور به سکوتم
الان تا چیزی میشه میگه تو ماشین فروختی دادی طلا خوب جمع کردی ضرر نکردی یعنی باورم نمیشه یه مادر انقدر حقیر عقده ای باشه چشم به مال بچش داشته باشه خواست بقیه پولارم بگیره خداروشکر دوست پسرم گفت ساده نباش بده طلا بردار حرفش گوش کردم
حالا اون صد میلیون پس نمیده منم چون ضامن وامم مادرم هستش ۶ ماهه قسط نمیدم تا اون قسط بده اما اونم قسط نمیده البته فقط سی میلیون هست این بانکم نمیدونم چرا هیچ اقدامی نمیکنه
من قسط ندم بانک چکارم میکنه؟ از ضامن میگیرن؟