2777
2789
عنوان

میشه بیاید درددل کنیم حالم بده شوهرم که اینهمه بش اعتماد داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 48 پست
آره شمارشو گرفتم و میخوام بش پیام بدم ولی میدونم الان طلبکارم میشه ک چرا تو گوشیمو چک کردی و فلان

زنگ نزنننن

زنیکه شوهر داره؟دربارش تحقیق کن برو جلو خونشون جلو درو همسایه ابروشو  ببر مدرک هم جمع کن به پلیس هم زنگ بزن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
آبروی زنه را همه جا ببر اگه میتونی عکس بگیر ... عکس دوتایی چاپ کن. بفرست برای خانواده زنه. بگو جمعش ...

نمیتونم خیلی ترسوام خاک تو سرم

بعد زنه چیز خاصی نگفته بیشتر شوهرم خیلی کرم ریخته

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ نزننننزنیکه شوهر داره؟دربارش تحقیق کن برو جلو خونشون جلو درو همسایه ابروشو ببر مدرک هم جمع کن ب ...

نمیدونم هیچی ازش نمیدونم این بیشعور شوهرمم پیاما رو پاک کدده فقط ی چندتایی ک موندنو خوندم الان دوباره رفتم سروقت گوشیش دیدم پاک کرده

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ن بابا چ همکاری ک بش میگه مشتاقم ببینمت و عشقم عشقم و عکس و فیلم عاشقانه براش بفرسته

وااای بیین اگر در همین حده از تعهد بگیر بیشتر نباشه بعدش واکسن حتما بزن رابطه بدون پیشگیری اصلا 

مهمترین کار اینه آبروی زنه را تو کل محلشون ببری

اینجایی نیس انگار مشهدیه اون مدتی ک شوهرم برا کاری میرفت مشهد دوسه باری اصن شک نکردم ک بخاطر این باشه حالا تو پیاما تنها سرنخی ک دیدم ب زنه گفته رفتی حرم ؟ اونم گفته آره صبح برمیگردم

وااای بیین اگر در همین حده از تعهد بگیر بیشتر نباشه بعدش واکسن حتما بزن رابطه بدون پیشگیری اصلا

ن فک نکنم بیشتر از چت و تماس باشه البته بازم دیگه نمیتونم بااطمینان بگم شایدم😔

اه شوهرمن داشت پررو میشد یمدت کم محلش کردم نشست سره جاش گاهی از محبت زیادیه خودمونه فکر میکنن چقدر با ارزشن و زنشون کم ارزش 

باید همرو داشته باشن مدل به مدل خودشیفته ان و پرنسس 

همه مردا همینن شوهر منم از این گوه ها زیاد خورده میفهممت💔💔

شما چکار کردی بروش اوردی؟ 

میدونم بش بگم فقط از گفتن حقیقت درمیره و میپیچونه