همشو زندگی کردم خدا رو شکر همین که مامان و بابای خوب خونواده خوب و سالم داشتم و الانم همسر و دختر سالم و خوب زندگیه دیگه حالا نهایتا فلان تفریجح خارج هم نباشه اینم بگم هم روزای سخت داشتم از هر لحاظ (مالی و غیر مالی) هم آسون اما می تونم بگم تنها وقتی که دوس داشتم بمیرم فوت خواهر عزیزم بود همین بقیش زندگی بده و تجربه
حرفت رو قبول ندارم تو این سایت بودن هم خودش یه جزئی از زندگیه اگر از اینجا بودن لذت ببری یعنی از زند ...
وقتي از مجازي انقدر لذت ببري يعني يه جاي كار تو زندگي واقعي ميلنگه
يا باردار باشي و بچه كوچيك داشته باشي اين سايت خب خيلي خوبه چون ناچارا بيشتر وقتتو خونه اي اين سايت خلاتو پر ميكنه ولي يه زندگي اكتيو و پر هيجان زياد با چندين ساعت نت گردي جور نيست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
يه دور با دقت بخون هيجاني جواب نده شما گفتي صد در صد از زندگيتون لذت ميبري جانم منم صرفا نظرمو گفتم& ...
بله من صد درصد از زندگیم لذت میبرم به همسرم میرسم به کارم میرسم و سایت میام به خاطر اینکه جواب خیلی از کامنتهایی که سوال دارن ازم رو جواب بدم ...شما وقتی میگی وقتی لذت میبری کمتر باید بیای سایت یعنی شما نسخه ی چاپیتون رو تجویز میکنید..من هیجانی جواب ندادم اما شما بدونید هرچی که شما فکر میکنید قطعا درست در نمیاد برای همه ی زندگی ها جواب نمیده
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
يه دور با دقت بخون هيجاني جواب نده شما گفتي صد در صد از زندگيتون لذت ميبري جانم منم صرفا نظرمو گفتم& ...
ربطی نداره منم صد در صد لذت میبرم وضع مالیم متوسطه و تفریحاتم معمول اما از این که پیش عزیزانم همسرم و فرزندم هستم این که همشون سالم و شادن خوشحالم و به نظرم زندگی همینه اما هر روزم این سایت سر میزنم
وقتي از مجازي انقدر لذت ببري يعني يه جاي كار تو زندگي واقعي ميلنگه يا باردار باشي و بچه ...
به نظرم داری اغراق می کنی دوستم زندگی که همش هیجان و اکتیو بودن نیست گاهی شاید از یه ساعت دراز کشیدن بی هدف و موسیقی گوش دادن هم لذت ببری. زندگی یعنی همین نباید انتطار داشته باشی که خیلی خاص باشه تا لذت ببری از لحظه های معمولی و حتی مجازی هم میشه لذت برد. به هرحال هرکسی یه نظری داره نظر شما هم محترمه و شاید در مورد شخص شما صدق می کنه
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی